about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

لقمه‌ی بزرگ‌تر از دهان اسرائیل

شرکت اسرائیلی فینجان (Finjan) راه‌حل‌های امنیت سایبر برای فراهم کردن خدمات مشاوره‌ای برای امنیت سایبر در بازارهای بین‌المللی ارائه کرد. این برنامه، سایبریسک (CybeRisk) نام دارد. صاحبان این شرکت ادعا می‌کنند که این برنامه خدمات امنیتی به بازارهای مختلف در اروپا، آمریکای شمالی و سایر بازارهای جهانی از مرکز این شرکت نوپا در تلآویو ارائه می‌دهد. فیل هارتستین (Phil Hartstein)، رئیس این شرکت، گفت: «این شرکت در موقعیتی قرار دارد که بتواند خدمات امنیت سایبر به دنیا عرضه کند.» وی مدعی شد که تلآویو به یک مرکز بین‌المللی برای آغاز پیشرفت در امنیت سایبر تبدیل شده است! یکی از مسئولان فینجان که قبلاً در شرکت سیسکو بوده است، اظهار کرد: «من بسیار مشتاقم که با برنامه‌ی سایبریسک همکاری کنم، در زمانی که تهدیدات امنیت سایبر سازمان‌های کوچک و بزرگ را تهدید می‌کند.»
در مورد شرکت فینجان باید گفت که در سال 1997 برای تشخیص بدافزارها تشکیل شد و راه‌حل‌های امنیتی خود را برای بخش تجاری ارائه می‌داد. امروزه نیز در صندوق شرکای راهبردی سایبر شرکت JVP سرمایه‌گذاری کرده است.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.