about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

ناظر بانک‌های رژیم صهیونیستی، ممنوعیت استفاده از خدمات رایانش ابری را لغو کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ناظر اسرائیلی بانک‌های رژیم صهیونیستی در ماه ژوئن 2022 اصلاحاتی را در دستورالعمل 362 رایانش ابری اعلام کرد که منع استفاده از خدمات رایانش ابری برای فعالیت‌های اصلی از جمله خدمات، برنامه‌ها و زیرساخت‌ها در سرزمین‌های اشغالی و خارج از آن را از بین می‌برد و بنابراین به بانک‌های اسرائیلی اجازه صادرات همه سیستم‌ها و داده‌ها به ابر را می‌دهد.

سرپرست بانک‌های اسرائیل توضیح داد که تعریف رایانش ابری از تعریف مؤسسه ملی استاندارد و فناوری پیروی می‌کند.

علاوه بر این، ناظر اسرائیلی بانک‌ها عنوان کرد که بانک‌های رژیم صهیونیستی مجاز خواهند بود تمام سیستم‌ها و داده‌ها را به فضای ابری ببرند و این امر همچنین مسئولیتی را به بانک‌ها و هیئت‌مدیره آنها تحمیل می‌کند.

علاوه بر این، ناظر تصریح کرد که بانک‌ها ملزم به تعیین خط‌مشی برای استفاده از خدمات رایانش ابری خواهند بود که حوزه‌های مسئولیت مدیریت، کنترل، تأیید و مستندسازی خدمات رایانش ابری در شرکت بانکی را مشخص می‌کند.

ناظر اسرائیلی بانک‌های رژیم صهیونیستی همچنین بر الزام انتقال داده‌ها (یعنی زمانی که داده‌ها در فضای ابری خارج از مرزهای اشغالی ذخیره می‌شوند) برای مطابقت با سطح حفاظت ارائه شده در مقررات عمومی حفاظت از داده‌ها تأکید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.