about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

کارشناسان معتقدند که شرکت‌های فیلیپینی باید با توجه به افزایش حملات سایبری، اطلاعات تهدیدات سایبری را تقویت کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مطالعه انجام شده به‌وسیله شرکت فناوری و امنیت سایبری کرول (Kroll)، نشان داد که حداقل 3 مورد از هر 4 شرکت فیلیپینی از نوعی حمله سایبری رنج برده‌اند.

کرول گفت که این حملات بر نیاز به نظارت و آمادگی برای محافظت از سیستم‌ها و داده‌هایشان تأکید دارد.

داده‌های کرول نشان می‌دهد که شرکت‌های مالزی و فیلیپین بیشترین حوادث امنیتی سایبری را با 76 و 75 درصد شرکت‌هایی که حملات را گزارش کرده‌اند، ثبت کرده‌اند که بالاتر از میانگین آسیا اقیانوسیه (59 درصد) است.

جِی گومز (Jay Gomez)، معاون ارشد ریسک‌های سایبری کرول، اعلام کرد که افزایش تعداد حوادث در فیلیپین می‌تواند به دلیل آمادگی ناکافی و غیره باشد.

گومز تصریح کرد :

«مهاجمان سایبری، هر کشوری را که دارای آسیب‌پذیری باشد جستجو می‌کنند و می‌توانیم ببینیم که تمام بازارهای آسیا و اقیانوسیه (APAC) تا حدی تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته‌اند. از هر 4 کسب و کار فیلیپین، 3 مورد حمله سایبری را تجربه کرده‌اند که بیشتر به دلیل بدافزار و کلاهبرداری‌های فیشینگ بوده است.»

بدافزار و فیشینگ به ترتیب با 29 و 21 درصد به‌عنوان شایع‌ترین علت حوادث سایبری در این کشور رتبه‌بندی شدند.

این مطالعه نشان داد که بدافزار، فیشینگ و حمله رمز عبور 51 درصد از تمام حوادث گزارش شده در آسیا و اقیانوسیه را تشکیل می‌دهند.

معاون ارشد ریسک‌های سایبری کرول اظهار داشت :

«با وجود تعداد حوادث سایبری، بسیاری از شرکت‌ها هنوز برنامه‌ای برای واکنش در صورت وقوع حادثه ندارند، که شرکت‌ها را در معرض خطر ناتوانی در رسیدگی مؤثر به یک حادثه و آسیب‌پذیری در برابر حملات بعدی قرار می‌دهد. داشتن یک برنامه بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کند. زیرا اگر برای یک حادثه برنامه‌ریزی کنید، بهتر از برنامه‌ریزی نکردن است. در آسیا و اقیانوسیه، 36 درصد از سازمان‌ها برنامه واکنش به حادثه ندارند.»

طبق مطالعه انجام شده، 70 درصد از شرکت‌های فیلیپینی نیز بیشتر نگران از دست دادن اطلاعات هستند در حالیکه 60 درصد نگران سرقت دارایی معنوی هستند.

در کل آسیا و اقیانوسیه، به طور متوسط ​​51 درصد از دست دادن داده‌ها را به عنوان تأثیر حملات سایبری گزارش کردند.

کرول توضیح داد که حداقل 29 درصد از شرکت‌های فیلیپینی مورد بررسی جریمه‌های نظارتی را به عنوان یک نگرانی اصلی ذکر کردند که بیشتر از هر کشور دیگری در آسیا و اقیانوسیه است.

نگرانی های دیگر در آسیا و اقیانوسیه شامل از دست دادن داده‌ها، آسیب به شهرت و وقفه در تجارت است.

اِلی تینگسون (Ely Tingson)، معاون ارشد اطلاعات تهدید سایبری در کرول گفت :

«چشم‌انداز تهدیدات سایبری به طور مداوم در حال تغییر است. عومل مخرب سایبری نیز در حال پیشرفت هستند. هر روز آسیب‌پذیری‌های بیشتری ظاهر می‌شود و هکرها بسیار سریع از این آسیب‌پذیری‌ها سوءاستفاده می‌کنند. بنابراین نظارت بر این تهدیدها و داشتن آنها بسیار مهم است.»

گومز نیز عنوان کرد که حداقل 65 درصد از شرکت‌های مورد بررسی برای مقابله با تهدیدات امنیتی به سمت فضای ابری حرکت می‌کنند. وی افزود که حرکت به سمت ابر به شرکت‌ها انعطاف بیشتری می‌دهد زیرا ابر کنترل امنیتی بیشتری را فراهم می‌کند.

در عین حال، کارشناسان امنیت سایبری کرول، راه‌های زیر را برای محافظت از داده‌های افراد در هنگام استفاده از اینترنت به اشتراک گذاشته‌اند :

  • عدم استفاده از یک رمز عبور در پلتفرم‌های مختلف.
  • محدود کردن پست‌ها و قرار گرفتن در معرض رسانه‌های اجتماعی.

به گفته محققان، کلاهبرداری‌های مرتبط با پیامک در فیلیپین در حال گسترش است، بنابراین نیاز به بهداشت شخصی آنلاین بسیار مهم است.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.