about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

لزوم تغییر پسورد در تعدادی از سایت‌های مشهور

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ اگر شما ایمیلی از سوی نت‌فلیکس یا فیس‌بوک دریافت کرده‌اید که از شما می‌خواهد رمز عبور خود را به دلایلی عوض کنید، بهتر است هرچه سریع‌تر این درخواست را عملی کنید.

برایان کربس، کارشناس امنیت سایبری می‌گوید: «برخی شرکت‌های برگ ازجمله شرکت‌های خدمات استریم و نیز شبکه‌های اجتماعی، تمایل دارند کاربرانشان برای ورود به خدمات آن‌ها و استفاده از آن، شیوه خاصی را طی نمایند و روش قبلی را کنار بگذارند. این شرکت‌ها کاربران خود را مجبور به‌عوض کردن پسوردی که دوباره استفاده کرده‌اند می‌کنند تا آن‌ها را امن‌تر نگه‌دارند. احتمالاً شما هم به یاد دارید که  هکرها به‌تازگی مشخصات اکانت میلیون‌ها کاربر لینکد‌این، تامبلر و مای‌اسپیس دزدیده بودند و برای فروش آن‌ها اقدام نمودند.»

مطابق گفته‌های این کارشناس امنیتی، نت‌فلیکس شروع به انجام این فرآیند کرده تا از کاربران خود بخواهد مبادرت به تغییر رمز عبور خودنمایند. دیگر شرکت‌های مهم نیز به‌تدریج این اقدام در برنامه خود گذاشته‌اند و بنابراین کاربران باید آن را جدی بگیرند.

این کارشناس مجدداً تأکید می‌کند که اینگون ایمیل‌های دریافتی، به‌طورکلی صحت دارند و تله امنیتی نیستند، بنابراین کاربران باید با لحاظ کردن مسائل امنیتی، دستورالعمل آن‌ها را اجرا نمایند.

تازه ترین ها
هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.

پلیس
1404/10/08 - 10:12- هوش مصنوعي

پلیس نامرئی در خیابان‌ها / جریمه رانندگان متخلف توسط هوش مصنوعی!

ردر خیابان‌های آتن، دیگر فقط چراغ‌قرمز و تابلوها نیستند که مراقب رانندگان‌اند. چشم‌هایی دیجیتال و بی‌وقفه، تخلف‌ها را بدون سوت، بدون توقف خودرو و بدون بحث کنار خیابان ثبت می‌کنند.

ایجاد
1404/10/08 - 10:07- هوش مصنوعي

ایجاد 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال‌های آینده 72 میلیون شغل حذف و در مقابل 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین ایجاد خواهد شد.