about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

لزوم امن‌سازي فضاي سايبري

مهندس فرجی پور در همایش پدافند غیرعامل و تهدیدات سایبری که صبح امروز در دانشگاه قم برگزار شد با تصریح بر اینکه جنگ‌های آینده عمدتاً سایبری خواهد بود گفت: هر کشوری بتواند دفاع بهتری در این زمینه داشته باشد قطعاً در جنگ‌ها موفق‌تر است.
وی با اشاره به سخنان برخی صاحب‌نظران آمریکایی که خطر جنگ‌های سایبری را خطرناک‌تر از سلاح‌های اتمی توصیف کرده‌اند خاطرنشان کرد: "آمریکا به دنبال کنترل سایبری جهان است اما این امر منحصراً در اختیار آنها نیست و ضربه‌پذیری آنها هم وجود دارد."
جانشین قرارگاه سایبری کشور بر امن سازی فضای سایبری تأکید کرد و افزود: "بعضی از سیستم‌هایی که هم‌اکنون برای استفاده از فضای سایبری در کشور موردتوجه است باید تغییر یابد تا امنیت بیشتری تأمین شود."
مهندس فرجی پور استفاده از تولیدات بومی را برای بهره‌مندی از فضای سایبری بسیار مناسب دانست و بر حفاظت و حراست بیشتر از فضای سایبری تمام دستگاه‌ها تأکید کرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان قم هم در حاشیه این همایش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در قم با اشاره به حملات سایبری به مراکز مختلف استان قم به علت جایگاه ویژه آن در نشر ارزش‌های اسلامی گفت: "دستورالعمل‌های خاص برای تمام مراکز دولتی و غیردولتی به‌منظور حفاظت از فضای سایبری آنها صادرشده است."
آقای متقیان جداسازی شبکه‌های داخلی ادارات از شبکه اینترنت را یک گام مهم برای جلوگیری از حملات سایبری عنوان کرد.

 

تازه ترین ها
تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.

قطع
1404/11/26 - 19:06- آمریکا

قطع همکاری رینگ با فلوک سیفتی

شرکت رینگ، متعلق به آمازون، تنها چند روز پس از واکنش منفی گسترده به تبلیغ سوپربول خود، اعلام کرد برنامه همکاری با شرکت نظارتی فلوک سیفتی را متوقف کرده است.