about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

قطعی برق گسترده در اندونزی

به دنبال قطعی برق گسترده در بخش‌هایی از اندونزی، احتمال حمله‌ی سایبری به زیرساخت‌های برق این کشور مطرح شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به دنبال قطع برق گسترده در گریتر جاکارتا (Jakarta Greater) و تعدادی از مناطق جاوه غربی (West Java) اندونزی در 4 آگوست 2019، حبیب ریدلوان (Ridlwan Habib)، تحلیلگر امنیتی و اطلاعاتی، به شرکت برق دولتی «PLN» هشدار داد بهتر است این مسئله را جدی گرفته و در سریع‌ترین زمان ممکن تحقیقات در رابطه با علت قطعی را شروع کند.

حبیب گفت:

احتمال یک حمله سایبری تروریستی به زیرساخت‌های برق وجود دارد.

ریدلوان اعلام کرد بالاترین اولویت PLN باید پیدا کردن ریشه‌ی اصلی مشکل باشد. به علاوه این واقعه توسط رسانه‌های جهانی پوشش داده شد که نشان از فلج شدن پایتخت اندونزی دارد. این یکی هشدار برای سیستم امنیت ملی کشور است.

مقامات PLN توضیح دادند باید از هوشیاری بیشتری در زمین حمله تروریست سایبری روی شبکه برق اصلی، انتقال برق فشارقوی و پست‌های فرعی برخوردار باشد؛ زیرا حادثه‌ای مشابه در آرژانتین رخ داده است و دولت آن به انجام یک حمله‌ی سایبری روی تأسیسات برق مشکوک هستند.

کارشناس یاد شده اظهار کرد، یک حمله سایبری به شبکه برق می‌تواند در روند عملکرد سامانه‌های کنترل فرکانس الکتریسیته و عرضه‌ی برق اختلال ایجاد کند. اگر یک تهاجم به شبکه برق و قطعی در آن پیش‌بینی نشود، امکان ایجاد وحشت عمومی وجود دارد.

وی افزود:

شرکت PGN باید یک گروه مقابله با تروریست سایبری ایجاد بکند تا روی شبکه‌های نصب شده، شامل ابزارها و ایمیل‌های مورد استفاده کارمندان نظارت داشته باشند. این کار به حفظ امنیت کمک می‌کند.

ریدلوان توضیح داد برنامه‌ی اضطراری و مقابله شرکت‌ها، مانند پاسخ ضروری در زیرساخت‌های شهر مرزی، مورد ارزیابی قرار گیرند. همچنین به منظور شناسایی زودهنگام حملات سایبری باید با آژانس ملی سایبری و رمزنگاری (BSSN) همکاری صورت گیرد. شرکت PLN همچنین باید یک سامانه ارتباطات اضطراری را به وجود آورد تا امکان برقراری ارتباط میان بخش‌های مختلف در زمان خاموشی فراهم شود.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.