about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

شورای تحقیقات علمی و تکنولوژیک ترکیه (TUBITAK) و مرکز تحقیقات ملی قطر اقدام به امضاء تفاهم‌نامه‌ای در زمینه امنیت سایبری نمودند.

به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان؛ رئیس شورای تحقیقات علمی و تکنولوژیک ترکیه، عارف ارجین (Aref Ergin) گفت: «هیئتی از نمایندگان ترکیه و قطر در چند جلسه و نشست اقدام به بررسی و درنهایت امضاء تفاهم‌نامه‌ای در زمینه امنیت سایبری نمودند.»

در این تفاهم‌نامه موضوعات مختلفی مطرح‌شده است ازجمله پشتیبانی در پروژه‌های مهم که نیاز به مراقبت بیشتری دارند، مانند حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی ازجمله بانک‌ها، خطوط انتقال و ارتباطات الکترونیکی است.

این پروژه باهدف تقویت تلفن‌های هوشمند و همچنین ذخیره مقادیر زیادی از داده‌ها بر روی حافظه ابری طراحی‌شده است، که این روش کاربران را برابر حملات و تهدیدات سایبری، پشتیبانی خواهد کرد.

محققان ترکیه‌ای و قطر از بخش‌های خصوصی و عمومی در بررسی‌های خود اعلام کردند مبلغی معادل ($2mn) برای هر شرکت در نظر گرفته‌شده است.

توافق‌نامه اولیه این همکاری در دسامبر سال 2015 در سفر رئیس‌جمهور ترکیه یعنی رجب اردوغان به قطر به امضاء رسیده بود.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.