about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بازگشت ویروس کرونا به چین و ازسرگیری دوباره محدودیت‌ها و قرنطینه در شهرهای شانگهای و کانشان، باعث توقف تولید محصولات چندین شرکت بزرگ فناوری از جمله اپل شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در ماه گذشته و با افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در شنزن، این‌هاب فناوری که بسیاری از شرکت‌های فناوری را در خود جای داده، مجبور به اعمال قرنطینه شد. تصمیمی‌که در پی آن، میلیون‌ها نفر از ساکنان این منطقه، خانه‌نشین شدند و فعالیت چندین شرکت فناوری به طور موقت، متوقف شد.  

در طی روزهای اخیر اما، دامنه این محدودیت‌ها و قرنطینه‌ها به شهرهای شانگهای و کانشان کشیده شد. جایی که در آن، شرکت‌های بزرگی همچون پگاترون، کوانتا و کمپال حضور دارند و به ناچار، فعالیت‌های تولیدی خود را به حالت تعلیق درآوردند.  

پگاترون که در حال حاضر، تولید بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از محصولات اپل را برعهده دارد، اخیرا اعلام کرد که با زنجیره تامین و برخی از مشتریان خود صحبت‌هایی را انجام داده و امیدوار است که فرآیند تولید به زودی به روال قبل برگردد.

کوانتا نیز که تولید مک‌بوک و دیگر لپ‌تاپ‌های متعلق به شرکت‌های همچون اچ‌پی و دل را برعهده دارد، اعلام کرد که در پی اعمال این محدودیت‌ها، تولیدات خود را متوقف کرده است. شرکت کمپال نیز به مانند شرکت‌های Unimicron و Nan Ya PCB که در زمینه تولید برد مدار فعالیت دارند، از تعلیق فعالیت‌های تولیدی خود در طی روزهای اخیر خبر داده‌اند.

برخلاف شرکت فاکس‌کان که کارخانه‌های خود را در چند منطقه احداث کرده، بسیاری از شرکت‌های کوچک مستقر در این شهرها، با مشکلات جدی مواجه شده‌اند و این موضوع قطعا بر تولیدات محصولات هوشمند و الکترونیکی در آینده تاثیرگذار خواهد بود.

تازه ترین ها
انصراف
1404/09/01 - 17:08- آمریکا

انصراف داوطلبانه کمیسیون بورس و اوراق بهادار از شکایت علیه سولار ویندز

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد که به‌طور داوطلبانه دادخواست سال ۲۰۲۳ علیه شرکت سولار ویندز و مدیر ارشد امنیت اطلاعات آن را که آنها را به فریب سرمایه‌گذاران از طریق پنهان‌کردن ضعف‌های جدی امنیت سایبری متهم می‌کرد، رد می‌کند.

رد
1404/09/01 - 17:00- جرم سایبری

رد اتهامات دو نوجوان بریتانیایی متهم به حمله سایبری

دو نوجوان بریتانیایی که به مشارکت در حمله سایبری سال گذشته به سازمان حمل‌ونقل لندن متهم شده‌اند، در دادگاه ساث‌ورک تمام اتهامات را رد کردند؛ پرونده‌ای که با جرایم شدید سایبری در بریتانیا و آمریکا گره خورده است.

لغو
1404/09/01 - 16:51- آمریکا

لغو مقررات سایبری دوره بایدن پس از افشای نفوذ چین به شرکت‌های مخابراتی

کمیسیون ارتباطات فدرال ارتباطات با رأی اکثریت جمهوری‌خواهان، مقررات سایبری وضع‌شده پس از حملات گسترده هکرهای چینی به شرکت‌های مخابراتی آمریکا را لغو کرد؛ اقدامی که با انتقاد شدید مقام‌های دموکرات و کارشناسان امنیتی روبه‌رو شده است.