about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزارت ارتباطات روسیه از افزایش لیست نرم‌افزارهای بومی در این کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پس‌ازاینکه وزارت ارتباطات، توسعه دیجیتال و رسانه‌های جمعی روسیه در مورد تسهیلات مالیاتی به شرکت‌های فناوری اطلاعات خبر داد، شمار درخواست‌های توسعه‌دهندگان نرم‌افزار برای ثبت محصولات خود در این لیست افزایش‌یافته و 10 هزار محصول را در برگرفته است. 

دمیتری دنیسوف، یکی از توسعه‌دهندگان نرم‌افزار در این خصوص می‌گوید:

ما نخستین بار برای عضویت در لیست نرم‌افزارهای روسی درخواست دادیم. محصول ما نرم‌افزاری برای تبادل داده‌های «1C» با سرویس‌های فدرال است، به‌عنوان گروه توسعه‌دهنده از ایالت آمور خوشحالیم محصولمان در این لیست قرارگرفته است. 

ماکسیم پارشین معاون وزیر ارتباطات در این باره می‌گوید:

روند قرارگیری محصولات در لیست نرم‌افزارهای روسی میزان توسعه فناوری اطلاعات را منعکس می‌کند. ماهانه ما حدود 500 درخواست جدید دریافت می‌کنیم و امروز با 10 هزارمین محصول از مرز نمادین اما مهم عبور کردیم. 

به گفته وی، لیست نرم‌افزارهای روس شامل محصولات دیجیتال داخلی بوده و مالکان آن‌ها در خریدهای دولتی در اولویت قرار می‌گیرند و این امکان را خواهند داشت از تسهیلات مالیاتی بهره‌مند شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.