about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

شرکت هریس، قراردادی به منظور پشتیبانی از ماهواره‌هایی دریافت کرد که قابلیت‌های ارتباطی را برای ایالات متحده و نیروهای بین المللی فراهم می‌آورند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نیروی زمینی قراردادی به ارزش حدوداً 218 میلیون دلار به منظور پشتیبانی از مراکز عملیات خدمات پهنای باند ماهواره‌ای و مدیریت سایت‌ها را به شرکت سهامی هریس (Harris) واگذار کرده است.

قرارداد یاد شده، موسوم به «عملیات پهنای باند ماهواره‌ای و پشتیبانی فنی 2»، ارتباطات مهم را برای جنگاوران، به صورت جهانی فراهم می‌آورد مدیران شرکت یاد شده طی مصاحبه مطبوعاتی در ماه دسامبر اعلام کردند، ماهواره‌های «WGS» در راستای ارائه توانمندی‌های ارتباطی به ایالات متحده و نیروهای بین المللی به کار گرفته خواهند شد.

شرکت هریس، از شبکه‌های جهانی و مرکز عملیات در 21 جایگاه در سراسر دنیا پشتیبانی به عمل خواهد آورد و به ارائه عملیات تعمیر و نگهداری، مهندسی طول عمر، پشتیبانی فنی، نصب تجهیزات، حمل و نقل، امنیت سایبری و آموزش و نگهداری خواهد پرداخت.

واگذاری این قرارداد، پس از اجرای نخستین عملیات ارتباطات پهنای باند ماهواره‌ای و قرارداد 160 میلیون دلاری پشتیبانی فنی از سوی شرکت یاد شده انجام شده است. 

مدیر کل شرکت هریس طی اظهاراتی در این مورد گفت: 

شرکت مذکور در زمینه روند اجرای سامانه‌های ارتباطی جهان، از طریق پشتیبانی پهنای باند ست‌کام، به یاری نیروی زمینی خواهد پرداخت؛ در نتیجه از جنگاوران حفاظت به عمل آمده، امکان دسترسی به اطلاعات مورد نیاز در راستای حصول اطمینان از موفقیت مأموریت فراهم آورده خواهد شد

تازه ترین ها
تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.

قطع
1404/11/26 - 19:06- آمریکا

قطع همکاری رینگ با فلوک سیفتی

شرکت رینگ، متعلق به آمازون، تنها چند روز پس از واکنش منفی گسترده به تبلیغ سوپربول خود، اعلام کرد برنامه همکاری با شرکت نظارتی فلوک سیفتی را متوقف کرده است.