about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت با ارتش اسپانیا قرارداد امضا می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از اعطای قراردادی برای تهیه راه‌حل رادیویی تعریف شده به‌وسیله نرم‌افزار «E-LynX» برای سطح گردان‌های ارتش اسپانیا خبر داد.

راه‌حل تأمین شده شامل صدها سیستم دستی «E-LynX SDR» برای سربازان پیاده و سیستم‌های خودرویی است که روی طیف وسیعی از پلتفرم‌های جنگی نصب خواهد شد.

کارشناسان معتقدند که راه‌حل SDR E-LynX، که سیستم‌های البیت در اختیار ارتش اسپانیا قرار خواهد داد، مشابه راه‌حل‌هایی است که اخیراً از سوی چندین کشور دیگر از جمله سوئیس و سوئد و همچنین رژیم صهیونیستی به عنوان راه‌حل‌های رادیویی برای برنامه‌های مدرن‌سازی شبکه موبایل مربوط به آنها در ارتش انتخاب شده است.

هایم دلمار (Haim Delma )، معاون اجرایی رئیس و مدیر کل C4I و سایبر در سیستم‌‎های البیت اظهار داشت :

«ما به این انتخاب معتبر افتخار می‌کنیم؛ اسپانیا یک بازار مهم برای سیستم‌‎های البیت است و ما به سرمایه‌گذاری و گسترش توانایی‌ها و فن‌آوری‌های محلی خود در این کشور ادامه خواهیم داد.»

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1404/12/06 - 14:22- سایرفناوری ها

جریمه گوگل توسط روسیه به علت توزیع وی‌پی‌ان

روسیه گوگل را به دلیل توزیع خدمات وی‌پی‌ان جریمه کرد.

هشدار
1404/12/06 - 14:01- هوش مصنوعي

هشدار نهادهای نظارتی در مورد تصاویر هوش مصنوعی

مقامات حفاظت از داده‌ها، هشدار مشترکی در مورد خطرات مرتبط با تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی صادر کرده‌اند.

استفاده
1404/12/06 - 13:40- هوش مصنوعي

استفاده فزاینده‌ مهاجمان سایبری از هوش مصنوعی

طبق گزارش شرکت کرود اِسترایک، مهاجمان سایبری در سال ۲۰۲۵ به طور فزاینده‌ای از هوش مصنوعی استفاده کردند.