about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

قرارداد دیسا با شرکت‌های فناوری

شرکت دیسا به منظور بهبود قابلیت های حوزه فناوری اطلاعات با 14 شرکت قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «defensesystems»؛ سازمان دیسا با 14 شرکت بزرگ فناوری آمریکایی قراردادی به مبلغ 7.5 میلیارد دلار امضا کرد. هدف از این قرارداد دریافت پشتیبانی فنی و خدمات مهندسی در طول 10 سال آینده است. این قرارداد «مهندسی سامانه ها، فناوری، نوآوری یا ستی» ( SETI) نام دارد. همچنین وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد دیسا در آینده به صورت جداگانه روی کسب و کارهای کوچک سرمایه گذاری می کند.

دیسا توضیح داد پروژه ی مذکور یک قرارداد نامحدود با هدف ساده سازی تخصص های مهندسی حیاتی به منظور تحقیق، طراحی، توسعه، ادغام و بهینه سازی قابلیت های فناوری اطلاعاتی، سامانه ها و راه کارهای پنتاگون به حساب می آید.

شرکت هایی که با آنها قرارداد بسته شده است، شامل موارد زیر می شوند:

  • AASKI Technology
  • Accenture Federal Services
  • BAE Systems Inc.
  • Booz Allen Hamilton
  • Deloitte
  • IBM
  • KeyW Corp.
  • Leidos
  • Linquest
  • NES Associates (acquired by CSRA, which is now part of General Dynamics)
  • Northrop Grumman
  • Parsons
  • Peraton
  • Vencore (now part of Perspecta)

ستی بخشی از یک پروژه ی بزرگ تر به نام «Encore III» محسوب می شود که بودجه ای معادل 17.5 میلیارد دلار به آن اختصاص یافته است.

تازه ترین ها
ایجاد
1404/09/30 - 15:40- آمریکا

ایجاد حفاظت‌های قوی‌تر در برابر حملات سایبری توسط قانون جدید نوادا

فرماندار نوادا، جو لومباردو، لایحه «Assembly Bill 1» را امضا کرد که در پی یک حمله باج‌افزاری که برای سه هفته ده‌ها خدمت حیاتی این ایالت را مختل کرده بود، یک چارچوب سراسری امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

اعطای
1404/09/30 - 15:35- اروپا

اعطای اختیارات حملات سایبری برون‌مرزی به سرویس اطلاعاتی آلمان

دولت آلمان قصد دارد اختیارات و وظایف سرویس اطلاعات فدرال را گسترش دهد و به آن اجازه دهد در خارج از کشور دست به حملات سایبری و عملیات خرابکارانه بزند.

تأیید
1404/09/30 - 15:27- جرم سایبری

تأیید حمله سایبری هکرهای چینی به سامانه‌های بریتانیا در اکتبر

در تاریخ ۱۹ دسامبر، وزارت امور خارجه، کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا در ماه اکتبر هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است؛ حمله‌ای که به آغاز تحقیقاتی درباره رخنه امنیتی در یکی از حساس‌ترین نهادهای دولتی از نظر امنیتی منجر شد.