about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

شرکت اسرائیلی البیت قراردادهای 200 میلیون دلاری در اروپا امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) اعلام کرد که 2 قرارداد با یک کشور اروپایی به ارزش تقریبی 200 میلیون دلار به منظور تأمین راه‌حل فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوتر، اطلاعات (C4I) برای گردان‌های توپخانه و یک ضد حمله آتش تهاجمی (HFCA) منعقد کرده است. این قراردادها تا سال 2026 با گزینه‌هایی برای تمدید بیشتر اجرا خواهد شد.

راه‌حل فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوتر، اطلاعات قابلیت‌های پیشرفته C4I را برای 4 گردان از اسلحه‌های هویتزر 155 میلی‌متری، از جمله رادیوهای «SDR» سیستم‌های البیت، برنامه‌های «E-Lynx» و «TORCH-X Fire» ارائه می‌دهد. راه‌حل جدید به مشتری این امکان را می‌دهد که به طور مؤثر گردان‌های توپخانه خود را فرماندهی کند و کارایی عملیاتی سیستم‌های تسلیحاتی خود را افزایش دهد، در حالیکه راه‌حل HFCA به مشتری این امکان را می‌دهد که منابع آتش دشمن را شناسایی کند و چرخه عملیاتی را با انهدام منبع آتش دشمن با استفاده از راه‌حل C4I توپخانه سیستم‌های البیت ببندد.

این راه‌حل‌ها در سیستم گسترده‌تر فرماندهی، کنترل، ارتباطات، کامپیوتر، اطلاعات مشتری که به‌وسیله سیستم‌های البیت ارائه شده، ادغام خواهند شد. شرکت اسرائیلی از تجربه گسترده شرکت در سراسر جهان در ارائه C4I و راه‌حل‌های ارتباطی به واحدهای توپخانه و نیروهای مسلح، در حالیکه حسگرهای مختلفی را ادغام می‌کند که کارایی عملیاتی را افزایش می‌دهد، استفاده خواهد کرد.

بژالل ماکلیس (Bezhalel (Butzi) Machlis)، مدیرعامل شرکت سیستم‌های البیت، گفت :

«ما بار دیگر به خاطر اعتمادی که به ما و محصولاتمان داده شده مفتخریم و به تعهد برای رشد و گسترش دانش و توانایی‌های محلی خود در حمایت از مشتریان ادامه خواهیم داد. راه‌حل‌های سیستم‌های البیت اثربخشی عملیاتی را افزایش و به مشتریان ما اجازه می‌دهند تا از قدرت شلیک خود بهتر استفاده کنند، در حالیکه دقت و مرگ‌باری آن‌ها را افزایش می‌دهد. این قراردادها مزیت‌های فنی و عملیاتی ارائه شده از سوی راه‌حل‌های ما را تأیید می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.