about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

قاضی آنالیسا تورس با مداخله طرفداران ریپل در دادگاه مخالفت کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین تلگراف، تلاش دارندگان توکن XRP برای حضور در دادگاه به‌عنوان مدافع شخص ثالث در پرونده کمیسیون بورس و اوراق بهادر آمریکا علیه ریپل احتمالاً متوقف شده است.

بر اساس اسناد دادگاه، قاضی فدرال آنالیسا تورس (Analisa Torres) درخواستی که به نمایندگی بیش از ۶٬۰۰۰ دارنده XRP ارائه شده را رد کرده است. دلیل رد درخواست حضور دارندگان توکن XRP (در این مورد، ارتش XRP) در دادگاهی که علیه ریپل و مدیرانش برگزار می‌شود، به حدنصاب نرسیدن نمایندگان بوده است.

قاضی تورس این درخواست را «بدون پیش‌داوری» رد کرده است. این بدان معناست که وکلایی که نمایندگی سرمایه‌گذاران XRP را بر عهده دارند می‌توانند در آینده درخواست تجدیدنظر ارائه دهند. این پرونده همچنین شامل نامه‌ای به کمیسیون بورس و اوراق بهادار بود که به آنها فرصتی برای پاسخگویی می‌داد.

بر اساس قوانین دادگاه، کمیسیون بورس و اوراق بهادار به‌مدت سه روز کاری فرصت دارد تا به چنین درخواستی واکنش نشان دهد، اما نهاد مذکور این امکان را هم دارد که درخواست کند تا ۲۲ مارس (۲ فروردین ۱۴۰۰) ارائه پاسخ را به تأخیر بیندازد. مشخص نیست که این تمدید (در صورت اعطا) به هر تیم حقوقی که نمایندگی دارندگان توکن XRP را بر عهده داشته باشد نیز این امکان را می‌دهد که درخواست دیگری ارائه دهند یا خیر. با مخالفت دادگاه، سرمایه‌گذاران XRP ممکن است نتوانند در دادگاه کمیسیون بورس و اوراق بهادار علیه ریپل حضور داشته باشند.

جان دیتون (John Deaton) از مؤسسه حقوقی دیتون، اولین بار روز یکشنبه درخواستی برای حضور سرمایه‌گذاران XRP ارائه داد و بعداً در وب‌سایت شرکت مدعی شد که دارندگان XRP به‌دلیل اعلام شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار علیه ریپل ۱۵ میلیارد دلار متضرر شده‌اند. قیمت ریپل در ماه دسامبر (آذر) از ۰٫۵۸ دلار به ۰٫۲۱ دلار رسید و سقوطی ۶۰ درصدی را تجربه کرد. با این حال در زمان نوشتن این خبر قیمت آن به ۰٫۴۶ دلار رسیده است.

در آذرماه سال جاری بود که کمیسیون بورس و اوراق بهادار برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse) مدیرعامل ریپل و کریس لارسن (Chris Larsen) از بنیان‌گذاران این شرکت را به دلیل فروش XRP و به اتهام عرضه مستمر اوراق بهادار ثبت‌نشده به‌صورت دارایی دیجیتال متهم کرد. در پی این شکایت بسیاری از صرافی‌های ارز دیجیتال اعلام کردند که معاملات XRP را متوقف می‌کنند و یا این توکن را از لیست خود خارج کردند. علاوه بر این شرکت مانی‌گرام که در حوزه انتقال پول جهانی فعالیت می‌کند نیز به همکاری دیرینه خود با ریپل خاتمه داد.

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.