about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

قابلیت نفوذ در سامانه‌های کنترل از راه دور

سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل: هر سامانه‌ای که از راه دور کنترل شود امکان دسترسی و نفوذ دیگران در آن وجود دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛‌ سردار غلامرضا جلالی در همایش ملی فرصت‌ها و چالش‌های هوشمندسازی افزود: یکی از روند‌های جهانی تلفیق فناوری سایبری در تمام حوزه‌های زندگی است و این تلفیق باعث شده امروزه نتوان حوزه‌ای را بدون علم سایبری تصور کرد.

وی گفت: امروزه همه وسایل قدیمی در یک خانه از یخچال تا روشنایی هم به سیستم‌های هوشمند مجهز شده اند و در بیرون از خانه هم با شهر هوشمند مواجه هستیم که همه چیز در آن با فناوری در ارتباط است.

جلالی افزود: در حوزه سلامت هم تمام تجهیزات تشخیصی، مراقبتی و درمانی هوشمند شده اند و در صنایع و کارخانجات هم اغلب فناوری هوشمند کار را پیش می‌برد.

وی گفت: نمی‌توان در برابر فناوری سد ایجاد کرد و به طور معمول سرعت پیشرفت فناوری بیشتر از سرعت واکنش دولت‌ها به فناوری است، ما همواره با هجوم فناوری‌های جدیدی مواجه هستیم که تهدید‌ها و فرصت‌های آن‌ها را شناسایی نکرده ایم.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.