about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

قابلیت انتشار پیام صوتی به توئیتر افزوده شد

توئیتر ویژگی جدیدی ارائه کرده و به کاربران اجازه می‌دهد به‌جای نوشتن یک پیام، کلیپ صوتی در این پلتفرم به اشتراک بگذارند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، توئیتر مشغول آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران اجازه می‌دهد کلیپ صوتی توئیت کنند.

این شبکه اجتماعی در بیانیه‌ای اعلام کرد پیام‌های صوتی، جنبه‌ای انسانی‌تر به پلتفرم می‌بخشند و از سوی دیگر به انتقال بهتر محتوای توئیت کمک می‌کنند. کاربران می‌توانند متنی را همراه صوت ضبط‌شده خود ضمیمه کنند.

قابلیت ارسال پیام صوتی یک ویژگی نوین است. کاربران می‌توانند علاوه بر متن یک پیام صوتی ۱۴۰ ثانیه‌ای نیز ثبت و منتشر کنند.

اگر مدت کلیپ صوتی بیش‌ازحد در نظر گرفته‌شده باشد، پلتفرم توئیتر به‌طور خودکار آن را به‌طور زنجیره وار و تا ۲۵ پیام متوالی منتشر می‌کند.

البته کلیپ‌های صوتی به شکل توئیت های اصلی قابل‌انتشار هستند و افراد نمی‌توانند به‌وسیله آن‌ها به توئیت دیگری پاسخ دهند.

هم‌اکنون فقط برخی از کاربران iOS می‌توانند پیام‌های صوتی را در توئیتر منتشر کنند، اما همه قابلیت رصد پیام را دارند.

توئیتر اعلام نکرده چه زمان این ویژگی برای دستگاه‌های اندروید یا کاربران وب ارائه می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.