about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: فیلم‌های با محتوای داخلی که توسط نرم‌افزارهایی مانند فیلیمو پخش می‌شود جزئی از شبکه ملی اطلاعات هستند.

امیر ناظمی معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پاسخ به این سؤال که اجرای شبکه ملی اطلاعات در چه مرحله‌ای است، گفت: گسترش پیشرفت در شبکه ملی اطلاعات هیچ‌وقت تمامی ندارد چون تکنولوژی در حال رشد و پیشرفت است ما باید بنابر میزان رشد تکنولوژی، امکانات و فضای اطلاعاتی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ افزایش دهیم.
* شبکه داخلی دولت جزئی از شبکه ملی اطلاعات محسوب می‌شود
ناظمی افزود:  در حال حاضر برخی‌ها شبکه داخلی دولت را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به‌عنوان شبکه ملی اطلاعات می‌دانند که دراین‌باره باید بگویم در آنجا هم ما یک شبکه‌داریم که تمام‌شدنی نیست و با رشد تکنولوژی، پیشرفت می‌کند و این شبکه دولت جزئی از شبکه ملی محسوب می‌شود و به‌عنوان همه شبکه ملی اطلاعات نیست. در حال حاضر ۳۰ هزار نقطه به شبکه داخلی دولت متصل هستند که خارج از اینترنت بوده و به‌وسیله آن دستگاه‌های دولتی با یکدیگر ارتباط دارند.
* ویژگی‌ شبکه ملی اطلاعات حفاظت از داده‌ها و صیانت از حریم خصوصی شهروندان است 
وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های وجود شبکه ملی اطلاعات صرفاً به خاطر حفاظت از داده‌ها و صیانت از حریم خصوصی شهروندان است چراکه عدم حفاظت از داده‌های ملی و به‌خصوص اطلاعات شهروندان در اینترنت باعث می‌شود مورد تعرض قرار گیرند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

رونمایی از حالت امنیتی توسط واتس‌اپ

واتس‌اپ از حالت امنیتی جدید خود رونمایی کرد.

آمریکا،
1404/11/08 - 13:22- هوش مصنوعي

آمریکا، تایوان را شریک حیاتی خود خواند

آمریکا پس از مذاکرات سطح بالای فناوری و هوش مصنوعی، تایوان را شریک حیاتی خود خواند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.