about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

فیس بوک با پرداخت 14.25 میلیون دلار جریمه برای حل و فصل شکایت دولت آمریکا بر علیه خود در مورد اعمال تبعیض های شغلی موافقت کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، دولت آمریکا فیس بوک را به اعمال تبعیض بر علیه نیروهای کار در آمریکا و نقض قوانین استخدام فدرال این کشور متهم کرده است.

بر مبنای نظرات وزارتخانه های دادگستری و کار آمریکا در نهایت در این زمینه توافقی به دست آمد و فیس بوک حاضر شد جریمه 14.25 میلیون دلاری پرداخت کند. وزارت دادگستری آمریکا در دسامبر گذشته شکایتی را بر علیه فیس بوک تنظیم کرده و این شبکه اجتماعی را به اولویت قائل شدن برای استخدام کارکنان موقت متهم کرده بود. این افراد دارای ویزای H-1B هستند و شرکت ها می توانند به طور موقت آنها را در برخی مشاغل خاص به کار بگیرند.

این مجازات بر علیه فیس بوک به علت اعمال تبعیض شغلی در تاریخ آمریکا بی سابقه توصیف شده است. فیس بوک تا به حال از استخدام افراد آمریکایی در مشاغل متعددی خودداری می کرد تا آنها را به افراد خارجی مهاجر دارای ویزای H-1B اختصاص دهد. با توجه به وضعیت متزلزل و خارجی بودن افراد مذکور، این کار به نفع فیس بوک بود. از این مبلغ جریمه 4.75 میلیون دلار به دولت آمریکا و 9.5 میلیون دلار به قربانیان تبعیض این شرکت اختصاص می یابد.

منبع:

تازه ترین ها
تفاهم‌نامه
1404/08/18 - 13:42- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری شرکت‌های بحرینی برای توسعه امنیت سایبری

شرکت‌های بیون سایبر و پلی‌تکنیک بحرین تفاهم‌نامه‌ای برای حمایت از توسعه تخصص امنیت سایبری ملی امضا کردند.

هشدار
1404/08/18 - 13:31- آسیب پذیری

هشدار قطر نسبت به تهدید جدی امنیتی اندروید

آژانس امنیت سایبری ملی قطر نسبت به تهدید جدی امنیتی اندروید و کشف یک آسیب‌پذیری هشدار داد.

ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر 15 سال دانمارک

دولت دانمارک رسماً رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ۱۵ سال و کمتر ممنوع کرد، اما با رضایت والدین اجازه دسترسی به برخی پلتفرم‌ها وجود دارد.