about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک و طرفداران سید حسن نصرالله

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ فیس‌بوک هفته گذشته انتشار تصاویر سید حسن نصرالله را ممنوع کرد و حساب ده‌ها تن از کاربرانش که تصاویر وی را منتشر کرده بودند، بست و افزود انتشار تصاویر سید حسن نصرالله با سیاست‌هایش همراه نیست.
حامیان مقاومت به اقدام فیس‌بوک در ممنوع کردن انتشار تصاویر دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان، واکنش نشان دادند و به‌صورت گسترده‌ای تصاویر وی را در فضای مجازی منتشر کردند.
حامیان مقاومت در کشورهای عربی و اسلامی به‌ویژه لبنان، ضمن انتشار گسترده تصاویر دبیر کل حزب‌الله، با درج مواضع و اشعار و متن‌های محبت‌آمیز، ارادت قلبی خود به سید حسن نصرالله و مقاومت و حزب‌الله لبنان را به نمایش گذاشته‌اند.

 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.