about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک: نباید مانع ترامپ شویم

مدیر فیس‌بوک: ترامپ را ما رییس جمهور کردیم و دور بعد هم نباید مانع او شویم.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبریان؛ یکی از مدیران ارشد فیس‌بوک به کارکنان این شرکت هشدار داده فکر استفاده از قدرت این شبکه اجتماعی برای مقابله با انتخاب ترامپ به هر قیمتی را از سر به در کنند.

«اندرو باسورت»، معاون AR و VR فیس‌بوک با انتشار یادداشتی نقش این پلتفرم در انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور را تأیید کرده اما در عین حال به کارکنان این شرکت هشدار داده که از قدرت فیس‌بوک برای مقابله با ترامپ در انتخابات پیش رو استفاده نکنند:

آیا فیس‌بوک مسئول پیروزی ترامپ بود؟ بله ولی نه به دلیلی که همه فکر می‌کنند. ترامپ به خاطر دخالت روسیه، انتشار اطلاعات نادرست یا کمبریج آنالیتیکا انتخاب نشد. پیروزی او مدیون یکی از بهترین کمپین‌های تبلیغات دیجیتال بود که در تمام عمرم دیده‌ام.

وی مدعی شده که هیچ تمایلی به انتخاب مجدد دونالد ترامپ به عنوان رییس جمهور ندارد ولی این شرکت نباید در راستای متوقف کردن وی گام بردارد چرا که در این صورت دموکراسی به خطر افتاده و فیس‌بوک را به موجودی ترسناک تبدیل می‌کند.

باسورت که از مشاوران نزدیک زاکربرگ محسوب می‌شود، در مقایسه‌ای جلب قدرت فیس‌بوک را به حلقه‌ای تشبیه کرده که در داستان ارباب حلقه‌ها همه را وسوسه می‌کند:

هرچند استفاده از ابزارهای موجود برای تغییر نتایج بسیار وسوسه کننده است اما بدون شک نباید هرگز از آن استفاده کنیم چون در آن صورت به «چیزی ترسناک» تبدیل خواهیم شد.

باسورث برای روشن شدن بیشتر مسئله فیس‌بوک را به شکر تشبیه کرده که در حد متوسط دلپذیر است ولی در صورت استفاده مفرط به بیماری منجر می‌شود؛ در نتیجه مسئولیت استفاده درست از فیس‌بوک هم مثل شکر بر عهده خود مصرف‌کنندگان قرار دارد.

این شبکه اجتماعی در راستای جلوگیری از دروغ‌پراکنی در آستانه انتخابات انتشار محتوای دیپ فیک را ممنوع کرد اما وی بر این باور است که فیس‌بوک نباید دست به محدود کردن آزادی بیان و گردش اطلاعات بزند چرا که این کار با دموکراسی در تضاد است.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.