about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

فیس‌بوک رفع فیلتر نمی‌شود !

به هیچ وجه قرار نیست فیس‌بوک رفع فیلتر شود، وزرایی هم که در این شبکه عضو هستند خود باید جواب‌گوی قانون باشند.

محمود واعظی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات امروز بعد‌ازظهر در حاشیه مراسم ترحیم پدر ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در مورد رفع فیلتر فیس‌بوک اظهار داشت: به هیچ وجه قرار نیست فیس‌بوک رفع فیلتر شود، وزرایی هم که در این شبکه عضو هستند خود باید جواب‌گوی قانون باشند.
وی در ادامه در مورد افزایش تعرفه تلفن ثابت ازسوی شرکت مخابرات ایران گفت: هرگونه افزایش تعرفه تلفن‌ثابت طبق سخنان گذشته غیرقانونی است، ما حتما این موضوع را بررسی می‌کنیم و اگر شرکت مخابرات اقدام به این امر کرده باشد، تذکر می‌گیرد.

تازه ترین ها

بلایی که استفاده بیش از حد از تیک تاک و اینستاگرام بر سر مغز می آورد

استفاده بیش از حد از تیک تاک و اینستاگرام باعث «پوسیدگی مغز» می‌شود!

توصیف
1404/09/05 - 09:10- هوش مصنوعي

توصیف سم آلتمن از دستگاه جدید OpenAI: «تجربه‌ای شبیه نشستن کنار دریاچه»

سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، درباره واکنش مردم به اولین دستگاه سخت‌افزاری هوش مصنوعی این شرکت می‌گوید این محصول تجربه‌ای کاملاً متفاوت ایجاد خواهد کرد.

رقیب
1404/09/05 - 09:07- سایرفناوری ها

رقیب استارلینک سراغ رکوردهای تازه سرعت در فضا می‌رود+ فیلم

رقیب استارلینک با معرفی آنتن تازه خود، رقابت اینترنت ماهواره‌ای را وارد مرحله‌ای کاملاً جدید کرده است.