about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

فیسبوک به کارمزد ۳۰ درصدی اپل واکنش نشان داد

مقام‌های فیسبوک اعلام کرده‌اند که اپل درخواست آن‌ها برای کاهش کارمزد ۳۰ درصدی را رد کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ چندی پیش، اخباری منتشر شد که گوگل و اپل بازی فورت‌نایت را از فروشگاه‌هایشان حذف کردند. دلیل آن نیز ترفندی بود که اپیک گیمز، ناشر بازی فورت‌نایت، برای دورزدن پرداخت کارمزد این دو شرکت از فروش درون‌برنامه‌ای بازی فورت‌نایت استفاده کرد.
در اپ‌استور، قوانینی وجود دارد که کوپرتینویی‌ها از درآمد کسب‌شده‌ی اپلیکیشن‌ها و فروششان کارمزدی ۳۰ درصدی دریافت می‌کند. گویا این میزان کارمزد برای بسیاری از شرکت‌ها ناخوشایند بوده و باعث اعتراض آن‌ها شده است.
اخیراً سران فیسبوک نیز به کارمزد ۳۰ درصدی اپل واکنش نشان داده و آن را دردسری برای کسب‌وکارهای کوچک نامیده‌اند. به گفته‌ی آنان، کارمزد درخواستی اپل به کسب‌وکارهایی آسیب می‌زند که می‌خواهند از ویژگی‌های جدید اپلیکیشن فیسبوک استفاده کنند.
فیسبوک ویژگی‌های جدیدی به اپلیکیشن خود افزوده است که به کسب‌وکارهای کوچک اجازه می‌دهد دوره‌های آموزشی آنلاین، سمینارها و... را برگزار کند. کسب‌وکارها نیز می‌توانند برای ارائه‌ی خدمات خود از شرکت‌کنندگان هزینه‌ای دریافت کنند. مشکل اصلی فیسبوک با اپل نیز کارمزد ۳۰ درصدی است که کوپرتینویی‌ها از هر حق ورود به رویداد آنلاین می‌گیرند و درنتیجه، درآمد کسب‌وکارها را به ۷۰ درصد از مجموع مبلغ به‌دست‌آمده می‌رسانند.
از نگاه مقام‌های فیسبوک، خدمات ارائه‌شده در اپلیکیشن این شبکه‌ی اجتماعی به کسب‌وکارهای کوچک می‌تواند به بقا در وضعیت سخت کنونی به علت شیوع بیماری کرونا کمک کند؛ اما کارمزد ۲۰ درصدی اپل درنهایت کار را برای دارندگان کسب‌وکارهای خُرد دشوار می‌سازد. فیسبوک در بیانیه‌ای توضیح داده است:
برای کسب‌وکارهای کوچک که به علت بیماری کرونا با مشکلات بسیار سختی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، هر یک‌دلاری که کسب شود، ارزشمند است. ما نیز باهدف کمک به کسب‌وکارها، از اپل خواستیم کارمزد خود را کاهش دهد؛ اما آن‌ها درخواستمان را رد کردند.
درباره‌ی رویدادهای آنلاین که در شبکه‌ی اجتماعی فیسبوک برگزار می‌شود، باید گفت فیسبوک بابت برگزاری رویدادها هزینه‌ای دریافت نمی‌کند و برای کسب‌وکارها کاملاً رایگان هستند. این موضوع در حالی است که گوگل اجازه داده شرکت‌کنندگان در رویدادهای آنلاین از طریق فیسبوک‌پی هزینه‌ی حق اشتراک را پرداخت کنند؛ نحوه‌ی پرداختی که به گفته‌ی فیسبوک، اپل استفاده از آن را نیز رد کرده است.
 

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1404/09/26 - 19:27- آفریقا

تمرکز آفری‌پل بر تهدیدات سایبری منطقه‌ای و تعمیق همکاری‌های فرامرزی

کشورهای آفریقایی با محوریت آفری‌پل، برای مقابله مؤثرتر با جرایم سایبری فرامرزی، همکاری اطلاعاتی، آموزشی و حقوقی خود را گسترش می‌دهند.

تقویت
1404/09/26 - 19:20- آمریکا

تقویت همکاری امنیتی رومانی و اف‌بی‌آی

رومانی و اف‌بی‌آی با ایجاد یک کارگروه مشترک، همکاری اطلاعاتی و آموزشی خود را برای مقابله با تهدیدات نوظهور گسترش می‌دهند.

معرفی
1404/09/26 - 19:14- آمریکا

معرفی گزینه ترامپ برای ریاست هم‌زمان سایبرکام و آژانس امنیت ملی

دونالد ترامپ قصد دارد ژنرال جاشوا راد را در مقطعی حساس از تهدیدات سایبری، به ریاست فرماندهی سایبری و آژانس امنیت ملی آمریکا منصوب کند.