about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به هشدار گوگل در خصوص روبیکا، گفت: اکنون ماهانه ۳۵ میلیون کاربر از روبیکا استفاده می‌کنند و پیک ترافیک این پلتفرم حدود هزار و صد گیگابیت در ثانیه است که نشان از استقبال وسیع مردم ایران از این برنامه دارد‌.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، سیستم‌عامل اندوروید از روز گذشته شروع به ارسال هشدارهایی برای کاربران اندرویدی روبیکا کرده است. در این پیام هشدار آمده: این برنامه را حذف کنید، زیرا به پیامک‌ها، تماس‌ها و گالری شما دسترسی دارد.

ابوالحسن فیروزآبادی، رئیس مرکز ملی فضای مجازی، توضیحاتی را پیرامون این هشدار ارائه کرد و گفت: اکنون ماهانه ۳۵ میلیون کاربر از روبیکا استفاده می‌کنند و پیک ترافیک این پلتفرم حدود هزار و صد گیگابیت در ثانیه است که نشان از استقبال وسیع مردم ایران از این برنامه دارد‌.

فیروزآبادی: رفتار این چنینی گوگل نسبت به برخی برنامه‌های ایرانی مسبوق به سابقه است. گوگل نشان داده در مقابل برنامه هایی که مورد استقبال مردم قرار می گیرند و می توانند تاثیر فرهنگی سیاسی بر جامعه داشته باشند، مداخله می کند و تهدیدی علیه فضای مجازی کشور انجام می دهد.

وی افزود: اقدامی که گوگل انجام داده برخلاف عرف خود این شرکت است‌. این شرکت معمولا در رابطه با نرم افزارهایی که اشکال امنیتی دارند، در هنگام نصب نرم افزار به کاربر پیامی را ارسال می کنند که این برنامه از نظر ما تایید امنیتی نمی شود، و هشدار آن فقط در همین حد است. اما در رابطه با روبیکا شاهدیم که به طور مکرر نه تنها هنگام نصب بلکه هنگام استفاده نیز این هشدار صادر می شود که برخلاف عرف این شرکت و نوعی دخالت در اقتصاد، رسانه و استفاده شهروندان از فضای مجازی کشور است.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.