about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در پیامی به مدیر حوزه‌های علمیه، از ورود ساختارمند حوزه به عرصه فقه معاصر به‌ویژه فقه فضای مجازی تشکر کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛  دبیر شورای عالی فضای مجازی در پیامی به مدیر حوزه‌های علمیه، از ورود ساختارمند حوزه به عرصه فقه معاصر به‌ویژه فقه فضای مجازی تشکر کرد. او حل چالش‌های مختلف فضای مجازی را تنها با حضور حداکثری نخبگان حوزوی در عرصه مطالعات اسلامی فضای مجازی، ممکن می‌داند.

به گزارش دیجیاتو به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورای عالی فضای مجازی در پیامی خطاب به اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور از ورود ساختارمند حوزه علمیه به عرصه فقه فضای مجازی تشکر کرد.

او در پیام خود برگزاری دروس خارج مرتبط با عرصه فقه معاصر به‌ویژه فقه فضای مجازی و تالیف کتب فقهی در باب موضوعات فضای مجازی را ورودی هوشمندانه و شایان تقدیر دانسته است.

در بخش دیگری از پیام دبیر شورای عالی فضای مجازی آمده است که چالش‌های عرصه‌های مختلف فضای مجازی، تنها با حضور حداکثری نخبگان حوزوی در عرصه مطالعات اسلامی فضای مجازی قابل حل است:

«کرسی‌های دروس خارج فقه حوزه‌های علمیه، علاوه بر بررسی عمیق و دقیق مسائل فقهی، همواره از توان جریان‌سازی و جهت‌بخشی علمی در میان طلاب علوم دینی برخوردار بوده است. از سوی دیگر حجم مسائل و چالش‌های بنیادین علمی در عرصه‌های مختلف فضای مجازی، به قدری انبوه است که جز با تمحض خیل کثیری از نخبگان حوزوی در عرصه مطالعات اسلامی فضای مجازی، پاسخ داده نخواهد شد و این امر تنها با جریان‌سازی نخبگانی و گفتمانی تحقق‌پذیر است.»

گفتنی است فیروزآبادی بارها بر ضرورت انتقال دغدغه فضای مجازی به متخصصان حوزه علمیه تاکید کرده و فعال و مبتکرانه عمل کردن در مواجهه با تحولات فضای مجازی را لازم دانسته بود.

او در دیدار سال گذشته خود با اعضای دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی، از آن‌ها خواسته بود تا دماسنج فضای مجازی باشند و مشخصه‌ها و راهکارهای مواجهه با آن را ترسیم کنند.

به اعتقاد فیروزآبادی، رفتارهای اجتماعی در پلتفرم‌های جدید ایجاد شده که حل این دغدغه‌ها بایستی برعهده متخصصان دفتر مطالعات اسلامی باشد:

«پلتفرمی مثل اینستاگرام باعث تقویت خودشیفتگی در انسان می‌شود و بر اساس ذائقه هر فرد برای مخاطبان حباب سازی می‌کند و باعث تشدید عمق قطبی شدن می‌شود. ایجاد حسرت یکی دیگر از معایب این پلتفرم است که به دلیل اینکه در انعکاس زیبایی‌ها و نازیبایی‌ها یکسان نیست باعث ایجاد حسرت و قطبی شدن می‌شود.»

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.