about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرد که برای استفاده از اینترنت ماهواره‌ای هیچ مخالفتی نداریم، اما باید همزمان در حوزه مقررات‌گذاری و هم در حوزه فنی آماده سازی‌های مناسب را انجام دهیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ با اشاره به خبری که هفته پیش در رابطه با سخنرانی او مبنی بر روی کار آمدن منظومه‌های ماهواره‌ای و تاکید بر عدم استفاده از اینترنت آن که در رسانه‌ها منتشر شد، گفت: «متاسفانه در انعکاس اخبار مربوط به تشکیل کارگروه اینترنت ماهواره‌ای بیشتر جنبه محدودسازی اینترنت مدنظر قرار داده شد در حالی که نگاه ما این بود که برای این تحول بزرگ که در دنیا اتفاق می‌افتد تمهیدات مناسبی پیش‌بینی کنیم.»

فیروزآبادی تاکید کرد: «ما موظف هستیم هم راستا با ایفیروزآبادین تحول بزرگ در کشور، آماده‌سازی‌های مناسب را انجام دهیم. این آماده‌سازی هم در حوزه مقررات‌گذاری و هم در حوزه فنی است. در حوزه فنی ما در دو بعد در حال مطالعه هستیم. یک بعد، شبکه ثابت است که این شبکه باید به مراتب سرویس‌های بهتری از منظومه‌های ماهواره‌ای به مردم کشور ارائه کند.»

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه ما در حوزه اینترنت ثابت در کشور عقب افتادگی‌هایی داریم، افزود: «ما به دنبال این هستیم که بتوانیم شاخص‌های خدماتی شبکه ثابت را افزایش بدهیم. همینطور نیز تمهیداتی در حوزه فضایی اندیشیده‌ایم تا بستری فراهم شود که شرکت‌های خصوصی با کمک بخش‌های دولتی به صورت مشارکت عمومی – خصوصی منظومه کوچک ماهواره‌ای ملی را راه اندازی کنند تا دراین حوزه وابستگی ۱۰۰ درصدی به کشورهای دیگر نداشته باشیم، ضمن این که مایل هستیم از این منظومه‌های ماهواره‌ای حتما در نقاط دور افتاده کشور استفاده کنیم. از طرف دیگر به فکر این هستیم تا با استفاده از قابلیت‌هایی که بخش فضایی کشور دارد، بخش دولتی و خصوصی در حوزه ساخت و پرتاب ماهواره وارد حوزه ساخت ماهواره‌های «کیوب ست» که مخصوص ساخت منظومه‌های ماهواره‌ای است شویم. »

دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: «در حال مذاکره هستیم تا اگر امکان داشته باشد از همکاری چین و روسیه در رسیدن به این هدف استفاده کنیم. این کشورها نیز پروژه‌هایی در این باره دارند و طبق برنامه زمان‌بندی آنها نیز به صورت پایلوت منظومه ماهواره‌ای در مدار قرار خواهند داد و بتوانیم کار مشترکی در این حوزه داشته باشیم. ما در کارگروه‌های مختلف مقرراتی، حقوق بین الملل، توسعه حوزه فضایی و توسعه شبکه ثابت کشور را در دسترس بررسی داریم البته توسعه شبکه موبایل کشور نیز می‌تواند در زمینه جبران عقب ماندگی ما موثر باشد. تلاش ما بر این است که تا جایی که امکان دارد از منظومه‌های ماهواره‌ای بی‌نیاز باشیم، اما به هیچ وجه به دنبال ممنوعیت استفاده از این تحول بزرگ که در دنیای فناوری به وجود آمده نیستیم.»

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.