about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

فورد، در جمع سازندگان خودروهای هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک شرکت نوپای فناوری در کالیفرنیا فناوری هوش مصنوعی تازه‌ای برای نقشه‌خوانی در خودروهای خودران ابداع کرده و این فناوری با استقبال کارخانه‌های اتومبیل‌سازی مواجه شده است.

این شرکت سرمایه‌ای 6.6 میلیون دلاری از گروهی از سرمایه‌گذاران دریافت کرده که شرکت فورد هم یکی از آن‌هاست.

شرکت فورد در حال آزمایش فناوری نوظهور خود برای خودران کردن اتومبیل‌های ساخت خود است و بدین منظور تعدادی از اتومبیل‌های خود را در میشیگان آزمایش کرده و حتی از آن‌ها در جاده‌های عمومی کالیفرنیا نیز استفاده کرده است.

مهندسان فورد هم در حال نصب حسگرهایی برای شناسایی موانع جاده‌ای توسط خودروها هستند. سرمایه‌گذاری در فناوری هوش مصنوعی شرکت تازه‌ترین تلاش در این زمینه محسوب می‌شود.

نرم‌افزار ساخت Civil Maps قادر به پردازش داده‌های سه‌بعدی دریافتی از سیستم تصویربرداری لیزری LiDAR، دوربین‌ها و دیگر حسگرهای وجود است. شرکت فورد فعلاً گروهی متشکل از صد محقق را برای تکمیل فناوری اتومبیل‌های خودران خود استخدام کرده ولی زمانی برای تکمیل فرایند طراحی این خودروها مشخص نکرده است.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.