about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

فهرست درخواست‌های وزارت دفاع منتشر شد

وزارت دفاع آمریکا قصد دارد به شرکت‌های فناوری فرصتی بدهد تا با ارائه‌ی طرح اولیه‌ی محصولات خود، با همکاری آن‌ها به تولید نمونه‌ی اولیه بپردازند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دفتر فناوری واکنش سریع وزارت دفاع آمریکا[fn]Pentagon’s Department of Defense, Rapid Reaction Technology Office[/fn] در نظر دارد نمونه‌ی اولیه فناوری‌ها را برای مقابله و پیش‌بینی تهدیدات توسعه بدهند، در هفته‌ی اخیر، به منظور جلب حمایت دانشمندان سایبری و جامعه‌ی فعالان حوزه‌ی فناوری، توجه خود را به بخش صنعت معطوف کرده و یک اعلامیه برای برگزاری نشستی در این زمینه منتشر کرده است.
نشست مذکور که در اواخر ماه اکتبر 2017 برگزار خواهد شد به شرکت‌های نوآورانه‌ی برگزیده، فرصتی داده‌های خواهد شد تا مقالات فنی کوتاهی را در مورد محصولات خود به نمایندگان دولت ارائه بدهند. اگر پروژه‌های مطرح شده با نیازهای سایبری وزارت دفاع همخوانی داشته باشد، برای ساخته شدن نمونه‌ی اولیه یا آزمایش آن انتخاب می‌شوند.
اعلامیه یاد شده شامل فناوری‌های در زمینه‌ی مختلف می‌شود که در فضای سایبری مورد نیاز است. از جمله‌ی این نیازها می‌توان به خودکارسازی امنیت سایبری، آگاهی موقعیتی سایبری، برنامه‌ریزی و پشتیبانی تصمیم، دستگاه‌های نقاط پایانی و لبه، سامانه‌های کنترل، امنیت اینترنت اشیا، تضمین نرم‌افزاری و سخت‌افزاری اشاره کرد.
پنتاگون در سال 2016 نیز اعلامیه‌ی مشابهی را برای فناوری‌هایی مانند حسگرهای تشخیص فاصله، ابزارهای خنثی‌سازی، خودروهای خنثی‌سازی بمب (VAIED)، مقابله الکترونیکی (electronic countermeasures) برای سیگنال‌های بی‌سیم و تکنیک‌های پیشرفته، روباتیک، الگوریتم‌های پیش‌بینی/تجزیه‌وتحلیل داده، فناوری‌های نقشه‌برداری و جمع‌آوری سیگنال‌های بیومتریک برگزار کرد.
در ادامه می‌توان تعداد از فناوری‌هایی که در فهرست یاد شده ذکر شده است مطالعه کرد:
دفاع سایبری خودمختار: هوش مصنوعی/یادگیری ماشینی، انعطاف‌پذیری سایبری و ابزارهای پیکربندی برای عملیات‌های فضای سایبر
آگاهی موقعیت سایبری، برنامه‌ریزی و پشتیبانی از تصمیم: ارزیابی خطر، برنامه‌ریزی و جریان حمایت از سلسله اقدامات، دیدگاه مأموریت‌ها، سیستم‌ها و دشمن‌ها و ترسیم خودکار مأموریت برای زیرساخت‌ها.
امنیت سایبری برای زیرساخت‌ها، نقاط پایانی و ابزارهای لبه‌ی شبکه: ابزارهای گسترش‌پذیر سریع برای ترسیم/آگاهی شبکه و اکتشاف، پاسخ‌دهی و ریشه‌کن کردن حملات و حفظ محرمانگی نرم‌افزارها و دستگاه‌ها
سامانه‌های کنترل، امنیت اینترنت اشیا: مدیریت، نظارت، شناسایی و هشدار نسبت به رفتارهای غیرمتعارف و شناسایی خودکار ابزارها و پروتکل‌ها
تضمین نرم‌افزار و سخت‌افزار: مقیاس‌پذیری، تحلیل کد/ نرم‌افزار اطلاعاتی و تعمیر

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.