about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

برآورد سطح زیرکشت محصولات راهبردی جو، گندم و برنج با استفاده از فناوری فضایی براساس تفاهمنامه وزارت ارتباطات با وزارت کشاورزی آغاز شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان فضایی ایران، در راستای اجرای تفاهمنامه فی‌مابین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت جهاد کشاورزی با عنوان توسعه کشاورزی هوشمند با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ارتباطات و فناوری اطلاعات، برآورد سطح زیرکشت محصولات راهبردی گندم-جو و برنج آغاز شد.

اجرای این پروژه به مرکز تحقیقات پژوهشگاه فضایی ایران ابلاغ شده و در نظر است ضمن توانمندسازی و توسعه فعالیت‌های بخش خصوصی، از این ظرفیت برای انجام پروژه استفاده شود. همچنین قرار است در طی چهار سال با استفاده از روش‌های جدید و هوش مصنوعی و بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاهیان و پژوهشگران، دقت و کارایی الگوریتم‌های مربوطه ارتقاء یابد.

طبق تفاهمنامه، در قالب این پروژه و در گام اول قرار است که سطح زیرکشت گندم در 6 استان قطب تولید گندم کشور شامل استان‌های خوزستان، فارس، گلستان، کردستان، کرمانشاه و همدان که حدودا 50 درصد میزان تولید این محصول را شامل می‌شود، برآورد شود.

در مورد محصول برنج نیز در گام اول، سطح زیرکشت این محصول در استان‌های قطب (گیلان و مازندران) برآورد شده و در سال‌های آتی نیز سایر استان‌های تولید کننده برنج نیز مشمول این طرح خواهد شد.

جلیلی رئیس مرکز تحقیقات پژوهشگاه فضایی ایران در این باره با بیان اینکه اولویت اجرایی در این پروژه، بهره‌مندی از کسب‌وکارهای بومی هر استان است، تاکید کرد: هدف از انجام این تفاهمنامه بهره‌مندی از فناوری سنجش از دور به منظور تأمین امنیت غذایی و افزایش بهره‌وری و تولید در حوزه کشاورزی است.

وی افزود: همچنین آمار به دست آمده از طریق این فناوری می‌تواند مبنایی برای خرید تضمینی این محصولات توسط دولت و یا برنامه‌ریزی برای صادرات/واردات این محصولات باشد.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.