about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

فعال شدن مخفیانه وب کم مک بوک

به تازگی، یک هکر موفق به گرفتن عکس‌های شخصی از همکلاسی دبیرستان خود بصورت مخفیانه شده است.

موسسه خبری سایبربان: به تازگی، یک هکر موفق به گرفتن عکس‌های شخصی از همکلاسی دبیرستان خود بصورت مخفیانه و بدون اطلاع او با فعال کردن وب کم مک بوک وی شده است، بدون اینکه چراغ هشدار دستگاهش روشن شود.

هر چند که مک بوک به گونه ای طراحی شده تا با روشن کردن وب کم آن چراغ هشدار آن نیز روشن شود، اما محققان می‌گویند که  می‌توان آن را غیر فعال کرد.

محققان دانشگاه جانز هاپکینز یک مقاله تحت عنوان " من تو را می‌بینم: نشانگر  LED مک بوک را غیر فعال کن" منتشر کردند. اولین بار نیز توسط واشنگتن پست گزارشی ارائه شد که نشان می‌دهد چگونه یک مهاجم می‌تواند نشانگر LED را غیر فعال کند.

با توجه به پژوهش، این آسیب پذیری نسخه‌های قدیمی محصولات اپل را تحت تاثیر قرار می‌دهد از جمله  iMac G5 و  iMacs  اولیه مبتنی بر اینتل، مدلهای MacBook  و MacBook Pros  که قبل از سال 2008 منتشر شدند.

با این حال، محقق امنیتی چارلی میلر بیان می‌کند که این حمله احتمال دارد در دستگاه‌های جدیدتر هم رخ دهد./
 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.