about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

فعالیت در توییتر، خطرناک است

جک دورسی، در یک مصاحبه پذیرفت که فعالیت در توییتر ممكن است برای افراد، خطرناک باشد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ به نقل از «دیجیاتو»؛ بنیانگذار توییتر «جک دورسی» به تازگی در مصاحبه‌ای پذیرفت که فعالیت در توییتر می‌تواند برای افراد خطرناک باشد و اثرات ناگواری بر زندگی واقعی شخص بگذارد.

این مدیر ارشد اعلام نمود که علیرغم تلاش‌های این شبکه اجتماعی برای کاهش آزار افراد و ترویج گفتگوی سالم، توییتر هنوز نتوانسته در این زمینه موفق عمل کند. با این وجود او به تلاش‌های این شبکه نمره‌ی قابل قبولی داد و اعلام نمود  که حفظ سلامت فیزیکی کاربران در درجه اول قرار دارد.

جک دورسی در مصاحبه‌‌ای که با Kara Swisher یکی از بنیانگذاران سایت خبری Recode داشت، قبول کرد که در حال حاضر کاربران از مشاهده توییت‌های دیگر اذیت می‌شوند و آسیب فیزیکی آفلاین می‌بینند.

به عبارت دیگر این مدیر ارشد خود نیز قبول کرده که شبکه اجتماعی به راه انداخته شده توسط او، امنیت لازم را فراهم نکرده و سیاست‌های اتخاذ شده برای این سایت و عدم جلوگیری از انتشار محتوای مضر در این پلتفرم موجب شده حتی امنیت فیزیکی کاربران نیز به خطر بیافتد.

با این وجود Swisher عنوان نمود که این شبکه اجتماعی و دیگر شرکت‌های بزرگ سیلیکون ولی نه تنها نمره‌ی قابل قبولی در زمینه حفاظت از کاربران خود نمی‌گیرند بلکه تلاش‌های آنها اصلاً موفق نبوده و تاثیر آنچنانی نگذاشته است. البته او تاثیر بسیاری از کاربران در عدم ایمنی موجود در توییتر را بی تاثیر ندانست؛ اما از نظر وی، مسئولین شبکه‌های اجتماعی باید فکری به حال این مشکل بکنند.

در حال حاضر شبکه‌های اجتماعی زیادی نظیر فیسبوک و توییتر با مشکلات زیادی نظیر آزار سایبری (cyberbullying)، انتشار اخبار دروغین و پروفایل‌های جعلی دست و پنجه نرم می‌کنند. از سوی دیگر توییتر به منبع اصلی انتشار اخبار دروغین محکوم شده و سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا باور دارند روسیه با سو استفاده از نفوذ شبکه‌های اجتماعی توانسته در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده تاثیر بگذارد.

گفتنی است چندی پیش جک دورسی از قابلیت ویرایش توییت صحبت کرد که بر اساس آن کاربر بین ۵ تا ۳۰ ثانیه زمان خواهد داشت که به ویرایش متن‌هایش بپردازد؛ اما این پنجره‌ی زمانی در شبکه اجتماعی مذکور مستقیماً به محتوای متن نوشته شده بستگی دارد و ممکن است مدت زمانی متفاوتی در نظر گرفته شود. حال باید دید توییتر به چه شکل می‌خواهد از رسیدن آسیب فیزیکی به کاربرانش جلوگیری کند.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.