about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

فشار روی ایتالیا، برای مقابله با روسیه

به گفته وزیر امور خارجه لیتوانی، ایتالیا به وسیله گروهی از اعضای اتحادیه اروپا، برای پیوستن به طرح مجازات هکرهای رایانه ای مرتبط با روسیه، تحت فشار قرار دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به گفته وزیر امور خارجه لیتوانی، برنامه تحریم‌های اتحادیه اروپا مجازات هکرهای رایانه ای غیرمرتبط با روسیه یا یک کشور واحد است و ایتالیا از سوی گروهی از اعضای این اتحادیه برای پیوستن به این طرح پیشنهادی تحت فشار قرار دارد.

براساس سند اتحادیه اروپا ارائه شده از سوی رویترز، 7 کشور عضو اتحادیه اروپا از جمله بریتانیا، هلند و لیتوانی خواستار تحریم‌های بیشتر و سریع‌تر علیه افرادی خاص در جهان، مسدود شدن دارایی‌های آنها و ممنوعیت ورود آنها به کشورهایشان شدند.

مقامات غربی معتقدند که روسیه از جنگ الکترونیک و سایبری به عنوان یکی از بخش‌های اصلی عملیات‌های نظامی خود استفاده می‌کند و کشورهای انگلیس، هلند و ایالات متحده، مسکو را به انجام دادن عملیات جهانی هک رایانه ای علیه غرب متهم کرده‌اند.

براساس سند ارائه شده از سوی رویترز، رُم که تمایل به برقراری ارتباط بهتر با روسیه دارد، از بی‌اعتبار شدن مسکو و مخالفتش با طرح اتحادیه اروپا می‌ترسد.

لیناس لینکه‌ویچیوس (Linas Linkevicius)، وزیرامور خارجه لیتوانی در گفتگو با رویترز پیش از ملاقات با دیگر وزرای امورخارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ اعلام کرد:

ما یک کشور واحد را هدف قرار نخواهیم داد؛ این طرح بصورت پیش‌فرض برای مقابله با روسیه نیست. اگر روسیه به ما حمله کند، ما او را هدف قرار می‌دهیم؛ اما اگر کشوری دیگر به ما حمله کند، ما نیز به او حمله خواهیم کرد.

ماتئو سالوینی (Matteo Salvini)، سیاستمدار و رهبر لیگ قضایی ایتالیا، ولادیمیر پوتین را تمجید و هرگونه ادعا مبنی بر دخالت مسکو در انتخابات غرب را تکذیب کرد.

جرمی هانت (Jeremy Hunt)، وزیر امور خارجه بریتانیا با تلاش برای متقاعد کردن انزو موئاورو میلانسی (Enzo Moavero Milanesi)، همتای ایتالیایی خود اظهار داشت که به کمک این طرح، لندن امیدوار است پیش از خروجش از اتحادیه در ماه مارس سال آتی به توافقاتی برسد و طرح اتحادیه فقط برای مقابله با روسیه نیست.

سند داخلی دوم نشان می‌دهد که بلژیک، سوئد و لهستان علیرغم موافقت با این طرح، خواستار بحث گسترده‌ تری در این خصوص شدند. دیپلماتهای اتحادیه اروپا امیدوارند که رهبران اتحادیه بتوانند برنامه تحریمها را در آخرین بیانیه در نشست بروکسل بازگردانند.

در سند 3 صفحه‌ای پیشنهادی آمده است:

اکنون فقط مسئله زمان مطرح است؛ پیش از اینکه عملیات بحرانی با عواقب شدید روی اتحادیه اروپا و کشورهای عضو رخ دهد. باید در خصوص دفاع سایبری که از سال 2015 مورد بحث و بررسی است، اقداماتی صورت گیرد. ما باید آمادگی واکنش داشته باشیم.

دیپلمات های اتحادیه اروپا و ناتو معتقدند که چین، کره شمالی و روسیه از سلاح‌های هک رایانه ای پیچیده و نرم‌افزار نظارت سایبری برای جاسوسی و تضعیف غرب، به کمک گروه های جنایتکار برای پوشش منشأ حملات استفاده می‌ کنند.

برنامه رژیم سایبری اتحادیه اروپا از مکانیسم تحریم‌های مشابه مورد موافقت رسمی وزرا برای مجازات حملات سلاح‌های شیمیایی با هدف قرار دادن افراد متهم به استفاده از مهمات ممنوع بدون در نظر گرفتن ملیتشان پیروی می‌ کند.

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.