about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کمپانی‌های بزرگ آمریکایی مانند دیزنی، اپل و آی‌بی‌ام‌به دلیل موضع ایلان ماسک مقابل اسرائیل، تبلیغات خود در ایکس را به حالت تعلیق در آوردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، شرکت سرگرمی لاینزگیت اعلام کرده که تبلیغات در ایکس را به حالت تعلیق درآورده است.

همچنین پس از اینکه ماسک از یک پست برخلاف میل اسرائیلی ها در شبکه های اجتماعی حمایت کرد، اپل تمام تبلیغات در ایکس را متوقف کرده است.

لازم به ذکر است که ایلان ماسک، مدیر شرکت اسپیس ایکس و ایکس روز چهارشنبه توییت هایی منتشر کرد که واکنش های انتقادی آنلاین را برانگیخت.

ماسک از اتحادیه ضد افترا انتقاد کرد. لیگ ضد افترا تحت رهبری یهودیان برای مبارزه با آنچه آن ها تبعیض در مورد خود می دانند در ایالات متحده فعالیت می کند.سپس ماسک مستقیماً گفت که اسرائیلی ها، اتحادیه ضد افترا و اقلیت‌ها پیام‌ها و دیدگاه‌های ضدسفیدپوستان منتشر می کنند.

 «جاناتان گرینبلات» مدیر عامل لیگ ضد افترا،در پاسخ به توییت ماسک، در ایکس نوشت: «زمانی که مخالفت با اسرائیل در حال افزایش است و در سراسر جهان موج می زند، استفاده از نفوذ خود برای اعتبار بخشیدن و ترویج آن بدون شک خطرناک است.»

ماسک در توییت‌های بعدی افزود: « من عمیقاً از پیام‌های لیگ ضد افترا که عملاً نژادپرستی ضد سفیدپوست یا نژادپرستی ضد آسیایی یا نژادپرستی از هر نوعی را انجام می‌دهند آزرده خاطر هستم و حالم ازآنها بهم می‌خورد.»

 

اکنون این رفتار بر منافع تجاری ایلان ماسک تاثیر گذاشته و بسیاری از تبلیغ کنندگان مانند آی بی ام و دیزنی نیز میلی به تبلیغ در رسانه اجتماعی ماسک، ایکس، ندارند و تبلیغات خود را متوقف کرده‌اند.

یکی از سخنگویان آی بی ام گفت: «تحمل آی‌بی‌ام برای سخنان تبعیض آمیز صفر است و ما بلافاصله تمامی تبلیغات در ایکس را به حالت تعلیق درآورده‌ایم، در حالی که این وضعیت غیرقابل قبول را بررسی می‌کنیم».

منبع:

تازه ترین ها
آمازون
1404/08/14 - 19:20- هوش مصنوعي

آمازون پرپلکسیتی را بابت عملکرد مرورگر هوش مصنوعی Comet تهدید کرد

آمازون از استارتاپ پرپلکسیتی خواسته است تا مرورگر هوش مصنوعی Comet امکان خرید از این بازارگاه بزرگ را نداشته باشد.

ایسوس
1404/08/14 - 19:13- هوش مصنوعي

ایسوس از اولین روتر وای‌فای ۷ مجهز به هوش مصنوعی جهان برای گیمرها رونمایی کرد

ایسوس از روتر هوش مصنوعی ایسوس ROG Rapture GT-BE19000AI رونمایی کرد.

فرجام
1404/08/14 - 19:10- سایرفناوری ها

فرجام شکایت اپیک از گوگل: باز شدن اکوسیستم اندروید و کاهش کارمزد گوگل پلی

پس از یک نبرد حقوقی طولانی که از سال ۲۰۲۰ آغاز شده بود، گوگل و اپیک گیمز سرانجام بر سر مجموعه‌ای از تغییرات گسترده به توافق رسیدند.