about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

رژیم صهیونیستی برای خروج شرکت «NSO» از لیست سیاه روی ایالات متحده فشار آورده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، اسرائیل به دولت بایدن فشار می‌آورد تا شرکت نرم‌افزار جاسوسی «NSO Group» مستقر در هرتزلیا را از لیست سیاه ایالات متحده حذف کند. این شرکت به دلیل استفاده از سوی برخی دولت‌ها برای انجام نقض حقوق بشر مورد انتقاد قرار گرفته است.

وزارت بازرگانی ایالات متحده در ماه نوامبر گذشته گروه NSO را به لیست نهادهای خود اضافه و از دستیابی آن به فناوری ایالات متحده جلوگیری کرد. این موضوع چند ماه پس از آن اتفاق افتاد که گزارش‌های تحقیقاتی نشان دادند که مجارستان، هند، مکزیک، مراکش و عربستان سعودی از جمله مشتریان این شرکت بوده‌اند که از نرم‌افزار آن برای اهداف مشکوک استفاده می‌کنند.

ایالات متحده در خصوص تصمیم خود مدعی شد که گروه NSO نرم‌افزارهای جاسوسی را برای دولت‌های خارجی که از این ابزارها در راستای هدف قرار دادن بدخواهانه مقامات دولتی، روزنامه‌نگاران، افراد تجاری، فعالان، دانشگاهیان و کارکنان سفارت استفاده می‌کنند، تأمین می‌کند.

به گفته سایت جدید آکسیوس (Axios)، در حالیکه رژیم صهیونیستی در ابتدا درخواست NSO را برای لابی کردن با دولت بایدن از طرف خود پس زد، اما سپس متقاعد شد که به این شرکت کمک کند. این گزارش به نقل از 3 مقام آمریکایی و اسرائیلی بیان شده است.

یک مقام ارشد اسرائیلی ادعا کرد :

«ما به ایالات متحده گفتیم که آنها نمی‌توانند NSO را نابود کنند و چندین مشتری بد به این معنی نیست که محصولات و قابلیت‌های این شرکت دیگر مورد نیاز نیست. دولت بایدن باید در مورد اصلاحات شرکت سایبری شفاف‌سازی کند و به آن فرصتی برای انجام این کار بدهد.»

آکسیوس اظهار داشت که NSO یک جفت شرکت حقوقی ایالات متحده را برای کمک به نبرد حقوقی خود استخدام و درخواستی را به وزارت بازرگانی ارسال کرده است تا در مورد لیست سیاه خود تجدیدنظر کند. نشست در مورد این موضوع برگزار نشد، اما تماس بین NSO و وزارت بازرگانی ادامه دارد.

2 مقام اسرائیلی و آمریکایی در گفتگو با آکسیوس ادعا کردند که دولت ایالات متحده درخواست اسرائیل را از طرف گروه NSO بررسی می‌کند، اما یکی از مقامات آمریکایی این موضوع را رد کرد.

یک مقام آمریکایی نیز مدعی شد که کاخ سفید در روند تجدید نظر دخالت نخواهد کرد.

چند روز پس از تصمیم وزارت بازرگانی، شالو هولیو (Shalev Hulio)، مدیر عامل NSO مستقیماً به نفتالی بِنِت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، نامه‌ای نوشت و از او برای مبارزه با تصمیم دولت بایدن حمایت کرد.

هولیو هشدار داد که قرار گرفتن در لیست سیاه به طور قابل توجهی از نظر مالی به سازمان و اعتبار او آسیب می‌رساند و می‌تواند منجر به اخراج صدها کارگر شود.

وی افزود که مداخله اسرائیل، شرط اساسی برای لغو تصمیم ایالات متحده خواهد بود.

جاسوس‌افزار پرچم‌دار این شرکت، پگاسوس (Pegasus)، یکی از قدرتمندترین ابزارهای نظارت سایبری موجود در بازار به حساب می‌آید که به اپراتورها این امکان را می‌دهد تا به طور مؤثر کنترل کامل تلفن هدف را در دست بگیرند، همه داده‌ها را از دستگاه دانلود یا دوربین و میکروفون آن را بدون رضایت کاربر فعال کنند.

این شرکت اسرائیلی با موجی از انتقادات بین‌المللی مواجه شده است، اما اصرار دارد که محصولش فقط برای کمک به کشورها در مبارزه با جنایت و تروریسم است.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/05/20 - 21:32- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی برای مبارزه با جرم

وزارت کشور امارات متحده عربی از هوش مصنوعی و قوانین مدرن برای مبارزه با جرم استفاده می‌کند.

وابستگی
1404/05/20 - 21:11- هوش مصنوعي

وابستگی بیش از حد کاربران به چت جی‌پی‌تی

سم آلتمن اعلام کرد که اقلیتی از کاربران چت جی‌پی‌تی در معرض آسیب ناشی از وابستگی بیش از حد به مدل‌ها هستند.

شکست
1404/05/20 - 20:36- اروپا

شکست ویکی‌پدیا در مقابل قانون ایمنی آنلاین بریتانیا

گرداننده ویکی‌پدیا در چالش دادگاهی علیه مقررات قانون ایمنی آنلاین بریتانیا شکست خورد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.