about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

فشار آمریکا روی شرکت‌های فناوری

آیا دولت ایالات متحده باید قدرت فشار روی شرکت‌های فناوری برای اشتراک داده‌های محرمانه را داشته باشد؟

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس نظرسنجی انجام شده در شرکت خصوصی امنیت سایبری «Venafi»، دارای 500 کارشناس مخفی در کنفرانس امسال «Black Hat» در لاس وگاس، 66 درصد از متخصصان امنیت فناوری اطلاعات گفتند که دولت‌ها نباید شرکت‌های فناوری را برای دسترسی به اطلاعات محرمانه تحت فشار قرار دهند، در حالیکه 34 درصد دیگر با این قضیه موافق بودند.

دلیل اهمیت موضوع

 اکثر شرکت‌کنندگان در نظرسنجی، به نفع حفظ حریم خصوصی در مورد نیازهای تحقیقات فدرال کنار رفتند. کارشناسان سایبری در مورد خطرات سایبری اعلام کردند که 63 درصد مقامات دولتی نحوه آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال در برابر حملات را نمی‌دانند؛ در حالیکه 37 درصد باقیمانده گفتند که این موضوع را درک می‌کنند. 

مسئله حفظ داده‌های خصوصی کاربر در برابر دولت از سوی فروشندگان دولتی، به دنبال تیراندازی سن برناردینو مطرح شد. اداره تحقیقات فدرال، از طریق وزارت دادگستری شرکت اپل را تحت فشار قرار داد تا به یکی از شماره‌های مربوط به تیراندازان حادثه دسترسی پیدا کند. با مخالفت اپل، اف‌بی‌آی بدون کمک این شرکت موفق به ورود به آیفون شد؛ این موضوع، نشان دهنده این واقعیت است که داده‌های محرمانه لزوماً آنطور که به نظر می‌رسند ایمن نیستند.

نظرسنجی شرکت ونافی پیرامون موضوع بحث‌برانگیز فشار روی شرکت‌های فناوری برای دسترسی به اطلاعات محرمانه به منظور اجازه به سازمان‌های اجرای قانون در دسترسی به دستگاه‌ها بدین شرح است : 65 درصد گفتند که اگر دولت‌ها حکم رمزگشایی را صادر کنند، امنیت از بین می‌رود؛ 19 درصد گفتند که امنیت به همان صورت باقی می‌ماند و 16 درصد از بهتر شدن اوضاع خبر دادند.

به گفته گروهی از افسران امنیت اطلاعات در انجمن امنیتی کنفرانس جامعه مدیریت سیستمهای اطلاعات مراقبت سلامت (HIMSS) در ماه اکتبر گذشته در بوستون، در حالیکه سازمانهای بهداشتی و درمانی نیازهای امنیت سایبری را بهتر درک و بررسی می‌کنند، فعالیت هکرها نیز روزبه‌روز افزایش می‌یابد. 

در این انجمن، تعدادی از رؤسای امنیت اطلاعات وضعیت امنیت صنعت بهداشتی را به‌صورت میانگین ارزیابی کردند. برخی اظهار داشتند که این حس غلط امنیتی بر این عقیده استوار است که نوآوری در رایانش ابری می‌تواند داده‌ها را به‌صورت ایمن حفظ کند.

جِف هادسون (Jeff Hudson)، مدیرعامل شرکت امنیت سایبری ونافی گفت:

طی چند ماه گذشته، مقامات دولتی از سراسر جهان پروتکل‌ها و قوانین نظارتی خطرناکی را پیشنهاد کردند. به عنوان مثال، اتحادیه بین‌المللی جاسوسی 5 چشم (Five Eyes) بهطور مداوم دستور رمزگشایی محرمانه برای ورود به دستگاه‌های فناوری خصوصی را صادر کرد. آنها به نظر متوجه نیستند که همین فناوری رمزگشایی که موانعی برای اجرای قانون ایجاد میکند، همچنین برای محافظت از انواع اطلاعات طبقه‌بندی شده و دیگر اطلاعات حساس دولتی استفاده می‌شود. کار محرمانه تا زمانی خوب است که عوامل مخرب به اطلاعات دسترسی پیدا نکنند، که البته همیشه هم این اتفاق می‌افتد.

تازه ترین ها
تقویت
1404/04/11 - 18:27- آفریقا

تقویت امنیت سایبری در آفریقا با مشارکت کسپرسکی

شرکت‌های آکسیز و کسپرسکی برای تقویت امنیت سایبری در قاره آفریقا با یکدیگر مشارکت کردند.

نفوذ
1404/04/11 - 14:42- جرم سایبری

نفوذ هکرها به سیستم اطلاعاتی شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس

شرکت هواپیمایی استرالیایی کانتاس اعلام کرد که هکرها به سیستم حاوی اطلاعات ۶ میلیون مشتری نفوذ کرده‌اند.

دادستان
1404/04/11 - 11:56- آمریکا

دادستان کل نیویورک به دنبال تقویت مقررات استیبل‌کوین‌ها در کنگره

لتیتیا جیمز، دادستان کل نیویورک، از کنگره آمریکا خواست تا قوانین نظارتی بر استیبل‌کوین‌ها را تشدید کند.