about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

اد رویس (Ed Royce)، نماینده‌ کنگره ایالات متحده، در فاکس نیوز اعلام داشت:" کره شمالی برای به دست آوردن این تخصص، هکرهای کم سن و سال خود را به مسکو می‌فرستد. همانطور که در گذشته آنها را به پکن ‌می‌فرستاد. قطع به یقین، این هکرها از سرورهای چینی جهت دسترسی به اینترنت در آمریکا استفاده می‌کنند. بنابراین، ما در حال فشار آوردن به مسکو و پکن هستیم."
وی در ادامه بیان کرد:" ایالات متحده باید تحریم‌های مستقیم مالی برای کره‌ شمالی در نظر بگیرد. این تحریم‌ها جهت به زانو درآوردن عملیات اطلاعاتی و متوقف ساختن برنامه‌ی هسته‌ای غیر قانونی دولت است."
همچنین اظهار داشت:" این تحریم‌ها می‌توانند بر پایه و اساس محدودیت‌های یکی از بانک‌های ماکائو در سال 2005 باشد. این بانک ادعای پردازش پول جعلی برای کره شمالی را داشت".
بعد از نفوذ هکرها به سرورهای شرکت سونی پیکچرز، توانایی کشور کره‌ شمالی باتوجه به محدودیت دسترسی به اینترنت در هفته‌های اخیر به چشم آمده است. شرکت سونی پیکچرز یکی از شرکت‌های سازنده فیلمی است که ترور ساختگی رهبر کره‌ی شمالی یعنی کیم جونگ اون (Kim Jong Un) را نمایش می‌دهد.
هفته‌ی گذشته، اداره تحقیقات فدرال (FBI) اعلام کرد: این شکاف به طریقی به کره شمالی مربوط است و اوباما قصد پاسخگویی به این کشور را دارد. برخی بر این باورند که قطعی اینترنت کره شمالی در روز دوشنبه مربوط به آمریکا می‌شود.
این فیلم در ابتدا به دلیل هشدار هکرها جهت حمله تروریستی، اکران نشد. با این وجود شرکت سونی پیکچرز تصمیم دارد در هفته‌ جاری این فیلم را با نام "مصاحبه" (The Interview)، در تئاترها و سایت یوتیوب به نمایش بگذارد.
اد رویس نیز اعلام داشته است که این فیلم را در روز پنج شنبه (25 دسامبر) خواهد دید.

 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.