about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

فشار آمریکا به طراح برنامه گپ ایمن سیگنال

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ براساس اسنادی که اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا منتشر کرده، Open Whisper Systems خالق خدمات تبادل پیام ایمن سیگنال با درخواست دولت آمریکا برای افشای اطلاعات کاربران خود مواجه بوده است.

این سرویس تا بدان حد ایمن است که حتی ادوارد اسنودن افشاگر جاسوسی‌های سایبری کاخ سفید در سال 2013 هم از آن استفاده می‌کرد. در درخواست ارائه‌شده دولت Open Whisper Systems حتی از افشای این مسئله که دولت آمریکا خواستار دریافت اطلاعات خصوصی کاربران آن است نیز منع شده است.

سیستم رمزگذاری برنامه سیگنال به‌گونه‌ای عمل می‌کند که تنها فرستنده  و گیرنده اطلاعات قادر به مشاهده داده‌های ردوبدل شده هستند. این برنامه همچنین حداقل اطلاعات ضروری متادیتای کاربران را جمع‌آوری می‌کند.

داده‌های مورد درخواست دولت آمریکا عبارت‌اند از اسم، ایمیل، حساب‌های کاربری مربوط به هر داده کوکی و آدرس‌های آی پی افراد برای شناسایی موقعیت مکانی آن‌ها است.

Moxie Marlinspike مؤسس شرکت Open Whisper Systems و خالق برنامه سیگنال در برابر این درخواست تصریح کرده که این شرکت ارتباطات کاربران را ردگیری نمی‌کند و تنها می‌تواند تاریخ و ساعت برقراری ارتباط توسط مالکان هر حساب کاربری را افشا کند؛ اما این پاسخ به مذاق دولت آمریکا خوش نیامده و تلاش آن‌ها برای مجبور کردن خالق برنامه گپ ایمن سیگنال به همکاری با خود ادامه دارد.

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/31 - 12:07- آمریکا

هشدار به شرکت‌های فناوری آمریکایی توسط کمیسیون تجارت فدرال

رئیس کمیسیون تجارت فدرال آمریکا به شرکت‌های فناوری هشدار داد که حریم خصوصی داده‌ها را تضعیف نکنند.

انعقاد
1404/05/31 - 10:49- سایرفناوری ها

انعقاد قرارداد ابری مِتا با گوگل

شرکت مِتا قرارداد ابری بیش از 10 میلیارد دلاری با گوگل امضا کرده است.

تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.