about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

صنایع هوافضای اسرائیل در حال تلاش برای فروش هواپیماهای بدون سرنشین به ازبکستان است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گزارش وب‌سایت «UZ Daily»، چندی پیش نشستی بین نمایندگان آژانس فناوری و تحقیقات فضایی ازبکستان و مقامات صنعت هوافضای اسرائیل (IAI) برگزار شد.

کارشناسان در وب‌سایت خبری اعلام کردند :

«در این نشست، نمایندگان شرکت اسرائیلی ماهواره‌های سنجش از راه دور زمین، ماهواره‌های مخابراتی و همچنین مجموعه‌ای از ماهواره‌های کوچک ارائه کردند.»

محققان در این نشست به محصولاتی مانند ماهواره ارتباطی کوچک «MCS» و پهپادهای سنجش از دور برای رصد زمین مسوم به «OptSat3000» توجه کردند. همچنین در مورد آموزش پرسنل، انتقال فناوری و همکاری در تدوین پیشنهادات برای توسعه مستمر زیرساخت‌های فضایی و زمینی ازبکستان بحث و گفتگو شد.

طبق گزارش‌ها، هر 2 طرف توافق کردند که تلاش‌های مشترکی را برای تدوین پیشنهادهایی برای توسعه مداوم زیرساخت‌های فضایی و زمینی در ازبکستان و همچنین برگزاری سمینارها و میزگردها در مورد فناوری‌های هواپیماهای بدون سرنشین انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.