about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

فروش داده های نظارتی روسیه به هکرها

تعدادی از افراد پلیس و مقامات دولت روسیه در حال فروش اطلاعات دوربین‌های نظارتی به هکرها هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مسکو، پایتخت روسیه، 175 هزار دوربین مدار بسته دارد. بیش از 4 هزار عدد از این دوربین‌های نظارتی در محل‌های شلوغ نصب شده‌اند. شهردار مسکو در سال 2017 اعلام کرد که 3 هزار عدد از این ابزارها با فناوری تشخیص چهره دولت روسیه ادغام شده‌اند.

در وبگاه سامانه نظارت ویدئویی مسکو نوشته شده است، کارمندان دولت، شهردار مسکو و سازمان‌های اجرای قانون و مقامات اجرایی، می‌توانند به داده‌های ثبت شده توسط دوربین‌های مدار بسته دسترسی داشته باشند.

با توجه به گزارش منتشر شده از سوی «MBKh Media»، اعتبارنامه‌های وبگاه مذکور که اجازه دسترسی به اطلاعات را برای مقامات فراهم می‌کنند، در تالارهای گفتگوی زیرزمینی به فروش می‌رسند. بر اساس گفته‌های آندری کاگانسکیک (Andrey Kaganskikh)، روزنامه‌نگاری که این گزارش را تهیه کرده است، اعتبارهای یاد شده توسط پلیس مسکو و دولت بروکرات فروخته می‌شوند.

هر شخصی که بخواهد محتوای دوربین‌ها را به صورت زنده چک کند، یک لینک منحصر به فرد از سوی وب‌سایت نظارتی دولت دریافت می‌کند. سپس باید اعتبارنامه موردنظر را به منظور دسترسی به محتوا وارد نماید. این لینک به صورت خودکار پس از 5 روز از بین می‌رود. در این زمان از مناطق شلوغ محتوای مورد نظر نیز ذخیره می‌گردد. هر یک از این اعتبارنامه‌ها با قیمت 470 دلار به فروش می‌رسند.

تعداد متقاضیان و خریداران داده‌های دوربین‌ها زیاد است. از طرفی انجمن‌های زیرزمینی که داده‌ها را در اختیار دارند توسط موتورهای جستجوگر، ایندکس می‌شوند؛ بنابراین دسترسی به داده‌ها بسیار ساده انجام می‌گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/07/13 - 09:00- آمریکا

هشدار آژانس امنیت ملی آمریکا درباره پاپ‌آپ‌های جعلی

آژانس امنیت ملی آمریکا هشدار داده است که کاربران آیفون و اندروید باید در صورت مشاهده هرگونه پاپ‌آپ یا پیام غیرمنتظره روی صفحه‌نمایش، فوراً از تعامل با آن خودداری کنند، زیرا ممکن است قربانی حمله سایبری موسوم به کلیک فیکس شوند.

تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.