about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

به تازگی یک گروه هکری منتسب به اندونزی مدعی است اطلاعات 17 میلیون کاربر کافه بازار را در اختیار دارد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مسئله امنیت اطلاعات در فضای سایبری به عنوان یکی از مهم‌ترین مسائلی است که همواره ذهن کاربران یه بستر سایبری و همچنین توسعه دهندگان این فضا را همواره به خود مشغول کرده است. علاوه بر آن، این موضوع از موارد بسیار جذابی برای هکرها بوده است.

به تازگی یک گروه هکری منتسب به کشور اندوزی با انتشار یک آگهی فروش در دارک وب مدعی شده است که اطلاعات 17 میلیون کاربر کافه بازار را در اختیار داشته و قصد فروش آن را دارد.

این گروه هکری که عنوان (SQLInjector) در ماه آوریل سال جاری میلادی به عضویت یکی از فروم های دارک وب در آمده است قصدا دارد اطلاعات فاش شده از 17 میلیون کاربر کافه بازار را به قیمت 1000 دلار به فروش برساند.

تا زمان انتشار این خبر هیچ واکنشی از سوی مسئولان مجموعه کافه بازار در این خصوص دیده نشده است.

این خبر در حال تکمیل است.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/04/27 - 20:45- هوش مصنوعي

استفاده اکثر نوجوانان آمریکایی از هوش مصنوعی

اکثر نوجوانان آمریکایی باوجود خطرات، از چت ربات‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

ژاپن
1404/04/27 - 20:13- سایرفناوری ها

ژاپن رکورد سرعت اینترنت را شکست

محققان مؤسسه ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات ژاپن، شبکه‌های نوری را به مرزهای خود رساندند و رکورد سرعت اینترنت را شکستند.

واتس‌اپ، روسیه را ترک می‌کند

قانون‌گذاران روسی اعلام کردند که به علت تهدید امنیتی، واتس‌اپ باید برای ترک روسیه آماده شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.