about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

فروش اطلاعات رأی ‌دهندگان آمریکا

اطلاعات ۳۵ میلیون نفر از رأی دهندگان آمریکا برای فروش در دارک وب قرار گرفته است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از وبگاه زد دی نت (zdnet)؛ هکرها اطلاعات رأی‌ دهندگان ۱۹ ایالت آمریکا را برای فروش گذاشتند. این اطلاعات که شامل اسم و فامیل، تلفن، آدرس و سابقه‌ی رأی ‌دهی است که به مبلغ ۴۲ هزار دلار برای فروش قرارگرفته است.

در حدود 2 هفته به انتخابات میان دوره ای ایالات متحده در سال 2018 باقی مانده و خبر رسیده که اطلاعات میلیون ها رأی دهنده آمریکایی سرقت شده و به فروش می رسد.

محققان امنیتی اعلام کرده اند سوابق اطلاعات ۳۵ میلیون رای دهنده آمریکایی یک ماه قبل از شروع انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا برای فروش در یک فروم آنلاین دارک وب عرضه شده است. گفتنی است این اطلاعات مربوط به ۱۹ ایالت این کشور بوده است.

دارک وب (Dark Web) شبکه ای است که در دسترس عموم قرار ندارد و از آن برای مقاصد غیر قانونی استفاده می شود.

داده های رأی گیری به طور دقیق اطلاعاتی هستند که به مجرمان سایبری امکان حملاتی را می دهند که به سختی قابل شناسایی هستند. 

اطلاعات سرقت شده شامل شماره تماس، آدرس و گاهی اوقات تاریخچه رای دهی کاربر است. اما درکل استفاده تجاری و انتشار این اطلاعات  افراد ممنوع است.

اطلاعات سرقت شده مربوط به این ایالات بوده اند: جورجیا، آیداهو، آیووا، کانزاس، کنتاکی، لوییزیانا، اورگن، مینه سوتا، میسیسیپی، مونتانا، نیومکزیکو، کارولینای جنوبی، داکوتای جنوبی، تگزاس، تنسی، یوتا، ویرجیای غربی، ویسکانسین و وایومینگ.

ظاهراً قیمت هایی که برای اطلاعات رأی دهندگان از سوی هکرها تعیین شده متفاوت هستند. فایل های ایالت تگزاس شامل بیشترین اطلاعات لو رفته هستند و داده های 14 میلیون رأی دهنده را در بر می گیرد. اطلاعات ایالت ویسکانسین 12 هزار و پانصد دلار و داده های مرتبط با تمامی 19 ایالت 42 هزار و 200 دلار قیمت خورده اند.

عجیب تر اینکه فروشنده ها ادعا می کنند در هر دوشنبه اطلاعات جدیدی به این مجموعه اضافه می شود. اگر این موضوع صحت داشته باشد به این معنی است که هکرها هنوز به اطلاعات سیستم های شامل اطلاعات رأی دهندگان در ایالات اشاره شده دسترسی دارند. البته شاید هم فروشنده ها با این روش به دنبال جمع کردن سرمایه با استفاده از داده هایی هستند که پیش از این هک یا فاش شده اند.

در 5 سال گذشته حداقل 5 مورد مشابه پیش آمده اند که برخی از آنها در مقیاس کوچک بوده و تنها اطلاعات ده ها هزار رأی دهنده را شامل می شدند. در سال 2015 تعداد 191 میلیون و در سال گذشته میلادی 198 میلیون سابقه لو رفته بود.

آندره باریسویج از شرکت امنیت سایبری «Recoeded Future» اعلام کرد که شرکت او یکی از موسساتی است که عرضه اطلاعات رای دهندگان در دارک وب را کشف کرده است. وی گفت هکرهایی که از سوی دولت پشتیبانی می شوند، چنین اطلاعاتی را نمی فروشند بلکه خریداران آن هستند. به گفته محققان مهم ترین خطر این رویداد سرقت هویت افراد است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.