about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران اعلام کرد: نمایشگاه سبیت آلمان به‌عنوان بزرگ‌ترین و معتبرترین نمایشگاه بین‌المللی کامپیوتر جهان قرار است از 20 الی 24 مارس 2017 (30 اسفند 1395 تا چهارم فروردین 1396) در شهر هانوفر برگزار شود.

پیرو انعقاد تفاهم‌نامه رسمی میان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با مدیران نمایشگاه سبیت آلمان و تحکیم و توسعه این روابط در نمایشگاه الکامپ 2016، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای قصد دارد در قالب یک پاویون واحد و شایسته، توانمندی شرکت‌های ایرانی در حوزه ICT را در نمایشگاه بین‌المللی سبیت هانوفر آلمان 2017 عرضه کند.
براین اساس با توجه به تفاهم صورت گرفته و برای تسهیل فرآیند حضور شرکت‌های پاویون ایران در CeBIT2017 تحت نظارت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، از تمام شرکت‌های عضو این سازمان دعوت‌شده در صورت تمایل، آمادگی اولیه خود را برای حضور در این پاویون اعلام کنند تا پس از ثبت‌نام اولیه سایر مراتب پیگیری شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.