about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران اعلام کرد: نمایشگاه سبیت آلمان به‌عنوان بزرگ‌ترین و معتبرترین نمایشگاه بین‌المللی کامپیوتر جهان قرار است از 20 الی 24 مارس 2017 (30 اسفند 1395 تا چهارم فروردین 1396) در شهر هانوفر برگزار شود.

پیرو انعقاد تفاهم‌نامه رسمی میان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با مدیران نمایشگاه سبیت آلمان و تحکیم و توسعه این روابط در نمایشگاه الکامپ 2016، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای قصد دارد در قالب یک پاویون واحد و شایسته، توانمندی شرکت‌های ایرانی در حوزه ICT را در نمایشگاه بین‌المللی سبیت هانوفر آلمان 2017 عرضه کند.
براین اساس با توجه به تفاهم صورت گرفته و برای تسهیل فرآیند حضور شرکت‌های پاویون ایران در CeBIT2017 تحت نظارت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، از تمام شرکت‌های عضو این سازمان دعوت‌شده در صورت تمایل، آمادگی اولیه خود را برای حضور در این پاویون اعلام کنند تا پس از ثبت‌نام اولیه سایر مراتب پیگیری شود.

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.