about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد هکرهای روس با کمک آنتی‌ویروس کسپراسکی فایل‌های محرمانه سازمان امنیت ملی آمریکا را سرقت کردهاند.

 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هکرهای روس با استفاده از نرم‌افزار آنتی‌ویروس کسپرسکی فایل‌های فوق امنیتی سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) (درباره شیوه مبارزه با حملات سایبری و جاسوسی درباره کشورهای دیگر) را هک کرده‌اند.


NSA  اظهار کرد که هنوز در این باره گزارشی از کارمندان و کارکنان خود دریافت نکرده و در این باره اظهار نظر نمیکند.


اگر NSA این حمله را تایید کند، به این معنا است که هکر ها توانسته اند به اطلاعات طبقه بندی شده سازمان مخفی اطلاعات آمریکا دست پیدا کنند، که از جمله این اطلاعات مربوط به نشست های ادوارد اسنودن می‌‎باشد مربوط به سال 2013 است.


آزمایشگاه امنیت سایبری کسپرسکی هنوز هیچ مدرکی مبنی بر هک ان.اس.ای پیدا نکرده است و اظهار نموده که اگر حمله ای هم صورت گرفته باشد تداوم ندارد و اتهاماتی که در گزارش روزنامه واشنگتن پست مطرح شده، هنوز تایید نشده است.

طبق اطلاعات به‌دست‌آمده پس‌ازآنکه یکی از پیمانکاران این سازمان فایل‌های محرمانه را در رایانه شخصی خود قرار داد، هکرها به کمک آنتی‌ویروس کسپرسکی آن‌ها را کشف و سرقت کردند.

این حمله در سال ٢٠١٥ میلادی آغاز و سال گذشته کشف شد. به گفته کارشناسان حمله سایبری مذکور یکی از قابل‌توجه‌ترین نفوذهای امنیتی در سال‌های اخیر است.

تازه ترین ها
به
1404/05/30 - 09:29- اروپا

به خطر افتادن اطلاعات شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی

شرکت بزرگ مخابراتی بلژیکی اعلام کرد که حمله سایبری، اطلاعات ۸۵۰ هزار حساب را به خطر انداخته است

تحریم
1404/05/30 - 08:56- اروپا

تحریم شبکه‌های کریپتوی قرقیزستان به دلیل کمک به کرملین

بریتانیا شبکه‌های ارزهای دیجیتال قرقیزستان را که به کرملین کمک می‌کنند، تحریم کرد.

ردپای
1404/05/30 - 08:38- تروریسم سایبری

ردپای حملات سایبری در بحران آب سرزمین‌های اشغالی

رسانه‌های عبری گزارش دادند که اختلال گسترده در ایستگاه پمپاژ آب شهر اشدود رخ داده است.