about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

فاز نخست شبکه هوشمند مدارس دانا افتتاح شد

فاز نخست شبکه هوشمند مدارس دانا با حضور ویدیو کنفرانسی رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات امروز در مراسم افتتاح فاز نخست شبکه هوشمند مدارس دانا که به‌صورت ویدیو کنفرانس از دورترین مدرسه در کنارک سیستان بلوچستان و با حضور رئیس جمهور برگزار شد، گفت: آماده هستیم پروژه اتصال ۷۶ هزار و ۲۰۰ مدرسه را به شبکه اختصاصی مدارس یا همان شبکه دانا آغاز کنیم.
وی بابیان اینکه این پروژه با تأکید رئیس جمهور در چهار ماه گذشته و با سرعت آغاز به کارکرد، گفت: برای اجرای این پروژه ۱۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.
ناظمی بابیان اینکه در این پروژه تولیدکنندگان داخلی در سه شیفت فعالیت کرده‌اند، گفت: این شبکه هوشمند همه اپراتورها را پوشش می دهد و به واسطه آن ۹۴ درصد مدارس به شبکه متصل می شود.
وی افزود:

شبکه هوشمند مدارس دانا زیرساختی پایدار است که خدمات و محتوای مناسبی ارائه می کند.

ناظمی بابیان اینکه چندین پلتفرم در این شبکه هوشمند وجود دارد، گفت: پلتفرم هایی با عنوان دانا پلاس به عنوان برگزاری کلاس های مجازی، پلتفرم لایو بوک برای اشتراک گذاری کتب درسی به‌صورت رایگان برای روستاییان در کنار این شبکه افتتاح می شود.
وی افزود:

همچنین پلتفرمی برای اتصال دانش آموزان به تولیدکنندگان محتوای آموزشی در کنار این شبکه افتتاح می شود. دو پلتفرم برای ارائه کتاب های فوق برنامه به‌صورت الکترونیکی و رایگان و سامانه ای برای معرفی پلتفرم های مختلف برای دانش آموزان در کنار این شبکه افتتاح می شود.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.