about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

گوگل،داده های آنلاین ترافیک فلسطین اشغالی و غزه را در گوگل مپس و وِیز غیرفعال کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،سخنگوی گوگل تایید کرد که به طور موقت شرایط ترافیک آنلاین را در برنامه های سرویس نقشه خود، گوگل مپ و ویز، در فلسطین اشغالی غیرفعال میکند.

 سخنگوی گوگل گفت:

به دلیل رعایت ایمنی مناطق محلی، بطور موقت امکان مشاهده وضعیت ترافیک آنلاین و اطلاعات مربوط به رفت و آمد را غیرفعال کرده‌ایم.

شرکت اپل نیز همین ویژگی را در برنامه خود غیر فعال کرده است.

سخنگوی گوگل اعلام کرد که کاربران همچنان می‌توانند از گوگل مپس (GOOLE  Maps) و وِیز (Waze)  برای دریافت اطلاعات مسیر استفاده نمایند. البته آن‌ها مانند گذشته نمی‌توانند داده‌های آنلاین ترافیک را در برنامه‌ها مشاهده کنند.

یکی از منابع آگاه اعلام کرده است که گوگل به درخواست نیرو‌های دفاعی رژیم صهیونیستی، ترافیک آنلاین را به این دلیل غیرفعال کرده است که احتمالاً این ویژگی می‌تواند تحرکات نیروهایش را آشکار کند.

گوگل سال گذشته، امکان مشاهده شرایط ترافیک آنلاین را در اوکراین پس از حمله روسیه غیرفعال کرد.سخنگوی گوگل در آن زمان اعلام کرد که این تغییر را برای حفاظت از ایمنی مردم محلی اجرا کرده است و پس از مشورت با مقامات اوکراینی تصمیم به انجام این کار گرفته است.  

 

 

 

منبع:

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.