about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

مایکروسافت با هدف جلوگیری از حملات بدافزاری، ماکروهای اینترنت موجود در فایل های آفیس را به صورت پیش فرض غیر فعال کرده است.

به گزارش امنیت سایبربان؛ مایکروسافت روز گذشته اعلام کرد که ماکروهای زبان برنامه نویسی VBA را به صورت پیش فرض در محصولات خود از جمله ورد، اکسل، پاورپوینت، اکسس، ویزیو و اسناد دانلود شده از وب غیر فعال خواهد کرد. هدف از این کار، از بین بردن کامل محور حملات است.

بازیگران مخرب ماکروهای موجود در فایل های آفیس را به کاربران نهایی ارسال می کنند و آن ها نا آگاهانه با فعال سازی ماکروها موجب انتقال پی لودهای مخرب خواهند شد. این اتفاق می تواند تاثیرات مخربی مانند بدافزار، به خطر افتادن اطلاعات هویتی، از دست دادن داده و دسترسی راه دور مهاجمین را به دنبال داشته باشد. 

فعال سازی ماکروها در فایل های آفیس به معنای صدور مجوز ورود مهاجمین به سیستم است. 

به عنوان بخشی از تغییرات جدید، هنگامی که یک فایل غیر قابل اعتماد دارای ماکرو را از اینترنت دانلود یا باز می کنند، اپلکیشن مورد استفاده هشدار زیر را به نمایش خواهد گذاشت: 

مایکروسافت به دلیل غیر قابل اعتماد بودن منبع فایل، اجرای ماکروها را متوقف کرده است.

مایکروسافت کم تر از یک ماه پیش نیز ماکروهای اکسل را به منظور جلوگیری از گسترش بدافزارها غیر فعال کرده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.