غول جدید چینی که سامسونگ را پشت سر گذاشت
به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، شرکت چینی زیائومی که تنها چهار سال از تاسیس آن می گذرد در سه ماه گذشته با سه برابر کردن فروش گوشیهای هوشمند خود به غولی تبدیل شده و با جا گذاشتن شرکت سامسونگ، به رده اول شرکتهای بزرگ سازنده گوشی همراه در این کشور که بزرگترین بازار تلفن همراه جهان محسوب میشود رسید.
این شرکت که در پکن مستقر است در سه ماهه دوم سال جاری 15میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه فروخته و 14 درصد بازار چین را در اختیار خود قرار دارد. شرکت سامسونگ در همین بازه زمانی با فروش 13 میلیون و 200 هزار دستگاه گوشی و در اختیار گرفتن حدود 12 درصد سهم بازار در رده دوم بازار چین قرار گرفته است.
مصرفکنندگان چینی به تولیدکنندگان داخلی گوشی همراه در این کشور اقبال نشان میدهند. این در حالی است که اپل در سه ماهه گذشته فروش خود را در چین 58 درصد افزایش داده و تنها تولیدکننده خارجی است که در بین 10 شرکت بزرگ سازنده گوشی همراه در چین قرار دارد.
لی جان، موسس شرکت زیائومی، اعلام کرده که این شرکت فروش صد میلیون دستگاه گوشی را برای سال آینده هدفگذاری کرده است. زیائومی با فروش گوشیهای ارزان قیمت تری نسبت به رقبا جایگاه خود را در بین آنها تثبیت کرده است.