about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

توییتر در اقدامی بی‌سابقه، تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های روسیه را در اختیار کنگره قرارداد.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ یکی از اعضای رده‌بالای حزب دموکرات آمریکا در کمیته اطلاعات مجلس سنا گفت:«کنگره تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های روسیه در توییتر را دریافت کرده و فعالیت‌های روسیه را بررسی می‌نمایند.»

سناتور مارک وارنر (Sen. Mark Warner) در جمع خبرنگاران گفت: «گزارش عملکرد روسیه در توییتر و تجزیه‌وتحلیل فعالیت‌های آن در اختیار محققان سنا قرارگرفته است. چندی پیش هم گزارش عملکرد روسیه در فیس‌بوک به مجلس سنا ارائه‌شده بود.»

فیس‌بوک در گزارشی اعلام کرده بود، که در بازه زمانی برگزاری انتخابات 2016 روسیه، گروهی به نام « troll farm » تعداد زیادی حساب کاربری جعلی جهت تبلیغات سیاسی در اختیار داشته است و همچنین طرف داران کرملین در روسیه 100 میلیون دلار، هزینه فعالیت‌های سیاسی در سطح شبکه‌های اجتماعی کرده بودند.

سناتور مارک وارنر افزود: «به نظر می‌رسد در موضوع شبکه‌های اجتماعی ما فقط نوک قله کوه را می‌بینیم که از آب دریا بیرون آمده و بخش عظیمی از این کوه زیرآب قرار دارد.»

سازمان پژوهش‌های اینترنتی آمریکا اعلام کرد، از کنار هم قرار دادن فعالیت‌های گروه «troll farm» در سطح شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و هزینه‌های روسیه به این نتیجه می‌توان دست‌یافت که این گروه با روسیه در ارتباط بوده است.

وی افزود: «مشخص نیست این گروه چه تبلیغات در سطح فضای مجازی انجام داده است. همچنین تعدادی از سناتورهای کنگره به دنبال میزان دخالت روسیه در انتخابات 2016 هستند.»

فعالیت‌های این‌چنینی در سطح شبکه‌های اجتماعی گسترده شده است و نیاز است تا بررسی‌های دقیق‌تری در این زمینه صورت گیرد.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.