about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

فرمانده فضایی آمریکا با اشاره به جدایی‌ناپذیری این فرماندهی از فرماندهی سایبری آمریکا گفت در این کشور سیاست از فناوری عقب است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ژنرال جیمز اچ دیکینسون Gen. James H. Dickinson رئیس فرماندهی فضایی آمریکا در اظهارات جدید خود گفت، کار وی از کار فرماندهی سایبری آمریکا جدا نیست؛ اما سیاست‌ها باید تغییر کند تا بتوان پابه‌پای تهدیدات درحال تحول حوزه سایبری پیش رفت.

وی در مصاحبه‌ای مجازی که 27 ژوئیه به میزبانی موسسه McCrary و موسسه سیاست‌های فضایی دانشگاه جورج واشنگتن برگزار شد گفت:

با توجه به محیط عملیاتی منحصربه‌فرد ما، یک همکاری ویژه بین فرماندهی فضایی و فرماندهی سایبری ایالات‌متحده وجود دارد. امنیت یکی به معنای تأمین امنیت دیگری است. کار کردن در یکی نیاز به کار کردن در دیگری دارد. به همین دلیل است که این دو فرمانده رزمی بسیار به هم نزدیک هستند. به همین دلیل است که آن‌ها ستون فقرات قدرت جنگی ایالات‌متحده و متحدانش را تقویت می‌کنند.

دیکینسون در ادامه گفت فرمانده بخش دریایی و سایبری وی یک شخص است و این واقعیت باعث می‌شود كه این فرمانده باور كند كه هماهنگی زیادی بین دو حوزه یادشده وجود دارد.

این فرمانده آمریکایی اذعان داشت:

آمریکا بدون فضا و سایبر هیچ قدرت مؤثر نظامی ندارد. بدون سایبر هیچ فعالیتی در فضا انجام نمی‌شود و بدون فضا هم هیچ قابلیت سایبری راهبردی وجود ندارد.

این رئیس پیشین فرماندهی دفاع موشکی آمریکا نقش فرماندهی فضایی و سایبری و هسته‌ای این کشور را سه‌گانه‌ای توصیف کرد از بروز جنگ جلوگیری می‌کنند ضمن اینکه باید در این حوزه‌ها آمادگی خود را حفظ کرد. وی گفت، فرماندهی سایبری و فضایی آمریکا در صورت شروع جنگ در حوزه فضا یا کشیده شدن جنگ به این حوزه باید با هم متحد باشند؛ زیرا این جنگ، جنگی مشترک و ترکیبی خواهد بود و این دو فرماندهی باید از یکدیگر پشتیبانی کنند. این بدان معناست که گاهی فرماندهی سایبری قابلیت‌های خود را در اختیار فرماندهی فضایی قرار می‌دهد و گاهی هم بالعکس.

وی در ادامه گفت:

از دیدگاه راهبردی، مهم نیست که این تمایزات کجا و حتی چه زمانی انجام شود؛ تا آنجا که ممکن است در یک سطح تاکتیکی و در یک‌زمان مشخص باشد.

دیکینسون همچنین خاطرنشان کرد:

آمریکا برای حفظ برتری در حوزه فضا، به حفظ برتری در حوزه دیجیتال نیاز دارد. محافظت از سبک زندگی آمریکایی که برای همه‌چیز به فضا متکی است، از معاملات بانکی گرفته تا GPS، مستلزم این است که آمریکا "برتری دیجیتال" خود را حفظ کند؛ اما من نگرانم چراکه بروکراسی سیاسی ممکن است روند به‌کارگیری فناوری‌های نوین را کُند کند.

این فرمانده جنگی در انتها تشریح کرد:

برای ادامه کار نیاز به تغییر سیاست است. سیاست از فن‌آوری عقب است و مسئله این است که فاصله بین نظریه و عمل اغلب زیاد است به‌ویژه در حوزه‌های فضا و سایبر.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مذاکرات آمریکا با چین در مورد تیک‌تاک

ترامپ اعلام کرد که آمریکا این هفته مذاکرات با چین در مورد قرارداد تیک‌تاک را آغاز خواهد کرد.

ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.