about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

عصری جدید در تغذیه باتری ها

پژوهشگران به وسیله لیزر دستگاه های الکترونیکی را به صورت بی سیم شارژ می کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از the next web؛ پیشرفته ترین دستگاه ها نیز زمان اتصال به پریز برق برای شارژ، قدیمی به شمار می روند. با اینکه شارژ بی سیم روی صفحه از بروزترین فناوری ها قلمداد می شود، لزوم قرار دادن دستگاه روی صفحه نیز نوعی اتصال به پریز محسوب می شود.

بر اساس آنچه محققان قلمداد می کنند، استفاده از فناوری لیزر برای شارژ دستگا ه ها، جای هیچ گونه ابهامی از قبیل مسائل یاد شده را باقی نمی گذارد. فعالان این حوزه اخیرا موفق شدند یک تلفن همراه هوشمند را با استفاده از لیزر در اتاق مجاور شارژ کنند. لازم به ذکر است که سرعت شارژ این دستگاه توسط فناوری یاد شده با سرعت شارژ توسط کابل USB برابر بود.

گروهی که مسئولیت پروژه مذکور را دارند در این رابطه تشریح کردند: باتری کارگذاری شده در پشت تلفن هوشمند، اشعات لیزر را جذب کرده و شارژ می شود. برای جلوگیری از آسیب رسانی به محیط و افراد، گروه سازنده با ایجاد مکانیسمی اشعات را هنگام عبور افراد از مسیر تبادل قطع می کند.
شیام گولاکوتا (Shyam Gollakota) استاد دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر دانشگاه واشنگتن در این خصوص افزود:

امنیت، از اهداف اصلی ما در طراحی این سامانه بود. ما با طراحی، تولید و آزمایش این محصول، از قطع شدن فرآیند شارژ هنگام عبور افراد از مسیر آن اصمینان حاصل کردیم.

پرتوهای کنونی قابلیت انتشار با توان 2 وات در ساعت را در شعاع 4.3 متری را داشته و بر اساس یک پژوهش  امکان ارتقای شعاع به 12 متر نیز خواهد بود. به علاوه، بستر کنونی دستگاه های دریافت کننده نیز از 9 سانتی متر مربع به 1 متر مربع ارتقا می یابد.
 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.