about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت زیمنس، در آینده ای نزدیک، در ایالت نیوبرانزویک کانادا، یک مرکز امنیت سایبری تاسیس خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ جو کایزر (Joe Kaeser) مدیر عامل شرکت زیمنس آلمان، روز چهارشنبه مورخ 30 می، به صورت رسمی اعلام کرد که این شرکت، در آینده ای نزدیک، به منظور ارتقای سطح امنیت تجهیزات و محصولات این شرکت، در شهر فردریکتون کانادا، یک مرکز عالی امنیت سایبری تاسیس خواهد کرد. این محصولات طیف گسترده ای از تجهیزات زیرساختی چون توربین های گازی موجود در نیروگاه های برق، سامانه های خودکار کارخانه ها و سیستم های مدیریت ترافیک ریلی را شامل می شود.

مرکز یاد شده در اولین فاز فعالیت خود، که بر اساس پیش بینی ها در سال 2020 اجرایی می شود، 30 نفر را به منظور آنالیز سایبری و توسعه نرم افزاری تجهیزات زیرساختی شرکت زیمنس جذب می کند و استخدام 30 نفر دوم، در مراحل بعدی محقق خواهد شد.

بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، این مرکز امنیت سایبری در پارک علم شهر فردریکتون، واقع در ایالت نیوبرانزویک کانادا تاسیس می شود. شرکت زیمنس پیش از این نیز در کانادا فعالیت گسترده ای داشته است  هم اکنون در این کشور، حدود 4500 کارمند دارد.

تازه ترین ها
توسعه
1404/11/19 - 09:10- سایرفناوری ها

توسعه چارچوب تشخیص دیپ‌فیک در بریتانیا

دولت بریتانیا در حال توسعه یک چارچوب تشخیص دیپ‌فیک برای شناسایی محتوای مضر تولید شده توسط هوش مصنوعی است.

هشدار
1404/11/19 - 08:26- اروپا

هشدار آلمان نسبت به حساب‌های مقامات ارشد در پلتفرم سیگنال

آلمان نسبت به حملات فیشینگ علیه حساب‌های کاربری شخصیت‌های ارشد در سیگنال هشدار داد.

بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.